Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kuukauden jäsenyys LadyLine Hakaniemeen 19€ (arvo 128€)

Aina on hyvä hetki aloittaa matka kohti terveellisempiä elämäntapoja! Lady Line Hakaniemi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla nyt kuukauden jäsenyyden 85% alennuksella. LadyLinen palvelut on suunniteltu naisten tarpeita silmällä pitäen. Olipa tavoitteenasi painonhallinta tai yleiskunnon kohotus, stressin purku tai liikunnan tuoma hyvän olon tunne, LadyLinelta saat haluamasi. Hyvinvointi- ja liikuntakeskuksen ammattitaitoinen henkilökunta opastaa Sinua henkilökohtaisesti saavuttamaan tavoitteesi, olitpa sitten vasta-alkaja tai aktiiviliikkuja.

Jäsenyys sisältää kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien rajattoman käytön kuukauden ajaksi. LadyLine Hakaniemen avaralta kuntosalilta löytyy laaja valikoima erilaisia laitteita ja vapaita painoja kaikenlaisten tavoitteiden saavuttamiseen. Laajasta ryhmäliikuntatuntivalikoimasta löytyy varmasti mieleinen tunti jokaiselle, kun tarjolla on niin zumbaa, bodycombatia kuin kehonhuoltoakin. Osa tunneista pidetään infrapunalämmitteisessä Hot-salissa ja osa virtuaalisesti omien aikataulujesi mukaan.

LadyLine Hakaniemi

LadyLine Hakaniemi

LadyLine Hakaniemi
Kuvat: LadyLine Hakaniemi

EHDOT

  • Vaihda Offerilla-lahjakortti salikorttiin viimeistään 30.4.2020
  • Käytettävissä vain LadyLine Hakaniemessä
  • Vain LadyLine Hakaniemen uusille asiakkaille
  • 20€ kulkuavain ei sisälly tarjoukseen
  • 49€ liittymismaksu sisältyy tarjoukseen
  • Vain 1 lahjakortti/asiakas

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Vaihda Offerilla-lahjakortti salikorttiin asiakaspalvelun aukioloaikoina ma, ke ja to klo 16–19, ti klo 15–18.45 ja pe klo 15–17
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä LadyLine Hakaniemen asiakaspalvelussa

LADYLINE HAKANIEMI

LadyLine Hakaniemi on hyvinvointi- ja liikuntakeskus kaiken ikäisille ja kokoisille itsestään huolehtiville naisille! Hakaniemessä treenaat hyvin varustellulla kuntosalilla ja kuntoilet monipuolisilla ryhmäliikuntatunneilla. Tuntivalikoimaan kuuluvat muun muassa jooga, pilates ja spinning. Hakaniemestä löytyvät myös infrapunasaunat ja hierontatuolit sekä liikuntaneuvonta- ja PT-palvelut. LadyLinelle ovat kaikki lämpimästi tervetulleita pitämään huolta itsestään ja voimaan hyvin – iästä ja kuntotaustasta riippumatta! Käy tutustumassa LadyLine Hakaniemeen myös Facebookissa ja Instagramissa.

Asiakaspalvelun aukioloajat:
Ma, ke ja to klo 16–19
Ti klo 15–18.45
Pe klo 15–17

Normaalihinta perustuu LadyLine Hakaniemen asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 28.1.2020.

DIILIÄ MYYLadyLine Hakaniemi

LadyLine Hakaniemi
Kolmas linja 2
00530 Helsinki
Puh: 044 555 6610
Y-tunnus: 2867510-6
www.ladyline.fi/hakaniemi