TARJOUS

  • Lentokurssi tuulitunnelissa kahdelle 249 € (arvo 498 €)

Lentokurssi kahdelle yhden hinnalla nyt 50 % alennuksella! Tuulitunneli on urheilulaji ja uniikki elämystuote, jossa pääsee kokemaan, miltä tuntuu leijua pelkän ilman varassa. Vapaalentotunneli on yli 12 metriä korkea lasinen putki, jossa on kova pystysuuntainen ilmavirta, joka kannattelee lentäjää ilmassa. Kokemus on pitkälti sama kuin vapaapudotus laskuvarjohypätessä. Lentäminen voi olla yhden kerran elämys, aktiviteetti juhliin/ firman tapahtumaan tai monille se on myös treenimuoto ja kilpailulaji.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä ja käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 041 315 6664 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

AERONAUTICA ARENA

Aeronautica Arena on tapahtumakeskus, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet muun muassa yritystilaisuuksiin ja juhliin! Tapahtumakeskuksen tiloissa voit kokeilla tuulitunnelissa lentämistä ja surffausta. Keskuksessa on mahdollista myös saunoa ja laulaa jopa karaokea. Nappaa siis kaverisi mukaan ja lähde kokemaan uutta!

DIILIÄ MYY

Aeronautica Arena
Kotitie 10
49270 Pyhtää
Y-tunnus: 3202256-2
Yrityksen verkkosivut

Katso muuta tekemistä täältä