Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kiinalainen kuppaushieronta 20€ (arvo 45€)

Kiinalainen kuppaushieronta on tehokas hoitomenetelmä aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastuttamiseen! Kuppaushieronta on tuhansia vuosia vanha kiinalainen menetelmä, jolla hoidetaan lihas- ja nivelkipuja sekä muita vaivoja. Hieronnassa hyödynnetään erikoismuotoiltua ja luonnonkumista valmistettua imukuppia sekä alipaineen vaikutusta. Kupit kiinnitetään akupisteille, joilla ne paitsi rentouttavat kehoa myös elvyttävät aineenvaihduntaa. Alipaine stimuloi verenkiertoa ja lymfakiertoa, minkä ansiosta kehon immuunipuolustus aktivoituu ja keho alkaa puhdistautua kuona-aineista. Kun aineenvaihdunta elpyy, keho rentoutuu ja erilaiset kiputilat lievittyvät sekä poistuvat usein kokonaan.

Huomioithan, että hoito saattaa aiheuttaa verenpurkaumia tai mustelmia. Tämä ei kuitenkaan ole vaarallista, ja mahdollinen punoitus laskee usein muutamassa päivässä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 045 858 6510 tai LILYN HUONEen onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

LILYN HUONE

LILYN HUONE sijaitsee Tampereen keskustassa, Hämeenpuistossa. Kauneushoitolan valikoimaan kuuluuvat muun muassa klassiset ripsienpidennykset, volyymiripsienpidennykset, kestopigmentoinnit ja rentouttavat hoidot. LILYN HUONE löytyy myös Facebookista.

Aukioloajat:
Ma-pe klo 11-20
La-su klo 12-20

DIILIÄ MYY

LILYN HUONE
Satamakatu 5
33200 Tampere
Puh: 045 858 6510
Y-tunnus: 2791273-9
www.lilynhuone.com