Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 30.6.2021 asti. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • 20 € avoin lahjakortti Locanda Scappiin 13,90 €

Miltä kuulostaisi tunnelmallinen ilta italialaisessa ravintolassa? Katajanokalla sijaitseva Locanda Scappi tarjoaa nyt 20 € arvoiset avoimet lahjakortit alennettuun hintaan! Ravintolasta saat maukkaimmat italialaiset annokset ja ruokalistalla komeilevat ihanimmat anti pastit, pastat, pizzat ja jälkiruuat – aina parhaimmista raaka-aineista valmistettuina. Tutustu menuun täältä, ja tule viettämään ikimuistoista iltaa lähimmäistesi kanssa!


Kuvat: Locanda Scappi

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.6.2021 asti
  • Voit ostaa ja käyttää niin monta lahjakorttia kuin haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

LOCANDA SCAPPI

Locanda Scappi on avannut ovensa Helsingin Katajanokalle! Tunnelmallisessa ravintolassa pääset tutustumaan aitoihin italialaisiin makuihin, joiden takana seisoo ravintolapäällikkö Francesco Ceredan sekä keittiömestari Cesare Lovatin. Kattavan ruokalistan annokset ovat tehty tunteella ja laadukkaista raaka-aineista. Lämminhenkinen ravintola tarjoaa mitä parhaimman mahdollisuuden viettää italialaista iltaa läheistesi kanssa. Tutustu ravintolaan lisää Facebookissa ja Instagramissa.

Locanda Scappi
Kanavakatu 1
00160 Helsinki
www.locandascappi.fi

DIILIÄ MYY

Offerilla Oy