Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 30 min intialainen päähieronta 16 € (arvo 30 €)

Intialainen päähieronta on rauhoittava ja mieltä virkistävä hoito, jonka aikana käsitellään pää, niska-hartiaseutu sekä olkavarret erilaisilla hierontaliikkeillä. Hoito perustuu Ayurveda-perinteeseen ja sen vaikutus tuntuu kehon chakroissa, eli energiakeskuksissa. Lisäksi päähieronta lievittää monia stressiperäisiä oireita, vilkastuttaa verenkiertoa ja parantaa unen laatua.

Luontaishoitola Reina Lehtolan tarjoama päähierontatarjous kestää 30 minuuttia. Lyhyempi hoito on täydellisen lempeä hetki arjen kiireiden keskellä, kun taas pidempi hieronta tarjoaa syvempää rentoutusta niin keholle kuin mielelle.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä ja käytettävissä ma-la sopimuksen mukaan
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 050 376 5847 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

LUONTAISHOITOLA REINA LEHTOLA

Luontaishoitola Reina Lehtola tarjoaa asiakkailleen rentouttavan ja miellyttävän hoitohetken, jossa valinnan mukaisesti voi olla musiikkia tai aistillisia aromeja. Reina Lehtola on luontainen hoitaja, joka välittää jokaisesta asiakkaasta tarjoten ainutlaatuisen hoitohetken. Reinan iloinen ja pirteä olemus on jo itsessään omiaan piristämään päivää ja rentouttamaan mieltä. Hoidot puolestaan hellivät ja tasapainottavat kehoa. Kauneushoidot ovat jokaisen kohdalla yksilöllisiä ja hoitoihin on mahdollisuus vaikuttaa oman valinnan mukaan. Kavitaatiohoidot ovat kehon kauneudenhoidossa uutuus! Se on tehokas, turvallinen ja toimiva hoitomuoto. Löydät Luontaishoitola Reina Lehtolan myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Luontaishoitola Reina Lehtolan asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 28.11.2018.

DIILIÄ MYY

Luontaishoitola Reina Lehtola
Espoonaukio 5
002770 Espoo
Puh: 050 376 5847
Y-tunnus: 1625342-4
www.luontaishoitola-reinalehtola.com