TARJOUS

  • Lounas yhdelle 7,90 € (arvo 10,20 €)

Nyt herkullinen lounas yhdelle Indian Masala & Malmin Mestarista! Lounaalla tarjoillaan intialaista sekä kotimaista ruokaa. Päivittäin vaihtuvalta lounaslistalta löytyy seitsemän erilaista lämmintä ruokaa. Lounas sisältää kaksi kanaruokaa, yhden liharuuan, kaksi kasviruokaa, sekä basmatiriisiä, naanleipää ja jälkiruuan. Tsekkaa päivittäin vaihtuva lounaslista tästä. Tervetuloa!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
  • Lahjakortti on käytettävissä ma-pe klo 10.30 – 15.00
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

INDIAN MASALA & MALMIN MESTARI

Malmin torin kupeessa toimipistettään pitävä Indian Masala & Malmin Mestari tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman intialaisia annoksia, pizzaa sekä perinteisempää kotiruokaa. Ravintolassa on A-oikeudet ja ajoittain Malmin Mestarissa lauletaan karaokea ja pelataan bingoa. Paikan päälle on helppo saapua pidemmältäkin, sillä parkkihallissa on kolmen tunnin pysäköintipaikkoja ja Malmin rautatieasema sijaitsee aivan ravintolan vieressä. Löydät ravintolan myös Facebookista!

DIILIÄ MYY

Indian Masala & Malmin Mestari
Malmin Kauppatie 18
00700 Helsinki
Y-tunnus: 2922014-6
www.malminmestari.fi