Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kasvisbuffet 12,90€ (arvo 15,90)

Maukkaat libanonilaiset maut hurmaavat Manoushessa! Ravintola tarjoaa nyt kattavan kasvisbuffetin alennettuun hintaan. Buffetlounas sisältää monipuolisen ja laadukkaan salaattipöydän sekä vähintään kymmenen eri ruokavaihtoehtoa ja runsaan määrän erilaisia kastikkeita, joita voit nauttia niin paljon kuin jaksat. Annoksissa yhdistyy haluamasi lämpimät kasvisruoat raikkaisiin vihanneksiin, leipään sekä erilaisiin Lähi-idän lisukkeisiin kuten hummukseen.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
  • Voimassa arkisin klo 11–14 ja lauantaina klo 12–15
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

MANOUSHE

Tampereen Ratinassa aivan stadionin tuntumassa sijaitseva Ravintola Manoushe tarjoaa perinteisiä libanonilaisia ruokia sekä juhlakakkuja ja leivonnaisia. Valikoimassa on myös lämpimiä ja kylmiä ruokia, salaatteja sekä vaihtoehtoja vegaaniselle ja gluteenittomalle ruokavaliolle. Ravintola toivottaa tervetulleiksi myös lapsiperheet. Voit käydä tutustumassa ravintolaan tarkemmin Eat.fi-sivuilla ja Facebookissa.

Aukioloajat:

Ma-pe klo 10–18
La klo 11–17
Su suljettu

DIILIÄ MYY

Manhoushe
Tampereen Valtatie 12
33100 Tampere
Y-tunnus: 2708156-8