Et pysty käyttämään lahjakorttia heti? Ei hätää! Lahjakortti on voimassa 5 kk ostohetkestä. Palautusoikeus on 2 kk ostohetkestä. 

TARJOUS

  • Annokset kahdelle 15 € (arvo 29 €)

Tervetuloa nauttimaan japanilaisista annoksista Mashiro Vallilaan! Saat nyt ravintolasta kaksi valinnaista annosta edulliseen tarjoushintaan, joten miltä kuulostaisi ramen- tai udon-nuudelit, haudutettu possu nikomidon tai kanaa soija-mirinkastikkeessa? Tämä diili tarjoaa täydellisen tilaisuuden tutustua kaverin kanssa japanilaisiin makuihin illallisen muodossa tai napata annokset mukaan kruunaaman rento koti-ilta. Katso alta tarjoukseen sisältyvät annokset.

Mashiro Vallila on tunnelmallinen perheravintola, joka tarjoaa lempeydellä valmistettuja japanilaisia ruokia. Annokset valmistetaan aina tuoreimmista raaka-aineista ja tarjoillaan ystävällisen hymyn kera. Tutustu Mashiro Vallilaan myös Facebookissa ja Instagramissa. Itadakimasu!

mashiro vallila

mashiro vallila

Kuvat: Mashiro Vallila

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 5 kk ostohetkestä
  • Lahjakortti on käytettävissä ma-pe klo 11–22 ja la-su klo 12–22
  • Tarjous koskee annoksia 7–19
  • Take away -mahdollisuus
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

MASHIRO VALLILA

Ravintola Mashiro on tunnelmallinen ja intiimi japanilainen perheravintola Vallilan sydämessä. Lempeydellä ja ainutlaatuisen herkullisilla resepteillä valmistettujen ruokien pääraaka-aineita ovat tuoreet kasvikset, yrtit sekä laadukas kala ja liha – tehden annoksista puhtaita, yksinkertaisia ja luonnollisia. Ruokalistalta löytyy myös useampi vegaaninen ja gluteeniton vaihtoehto. Mashirossa panostetaan myös ystävälliseen asiakaspalveluun, tavoitteena luoda asiakkaalle ainutlaatuinen ruokailukokemus. Tervetuloa tutustumaan japanilaisen keittiön saloihin!

DIILIÄ MYY

Mashiro Vallila
Mäkelänkatu 22
00510 Helsinki
Puh: 040 661 6864
Y-tunnus: 2258791-4
www.mashiro.fi/vallila