TARJOUS

  • Lääketieteellinen ultraäänirasvanpoisto, lymfahoito ja kudosten yhdistelmähoito 165€ (arvo 825€)

Method Pisara Helsinki tarjoaa laadukkaan ultraäänirasvanpoiston, lymfahoidon ja kudosten yhdistelmähoidon. Hoidot tehdään asiakkaalle yhdellä käyntikerralla ja hoitokäynti kestää yhteensä noin 1,5 tuntia. Hoitokerta on ns. näytehoito, ja saavuttaakseen näkyvämpiä tuloksia hoitoja suositellaan pidempinä sarjahoitoina.

Ultraäänirasvanpoisto on turvallinen ja helppo keino päästä häiritsevästä rasvakudoksesta eroon. Kehon ylimääräistä rasvaa häviää, kun ultraäänirasvanpoiston seurauksena rasvasolut rikkoutuvat, eivätkä pelkästään tyhjene kuten tavallisessa ultraäänipoistossa. Lääketieteellisen ultraäänirasvanpoiston vaikutus perustuu kahden ultraäänitaajuuden yhdistämiseen. Rasvasoluja pysyvästi hajottavalla ultraäänellä hoidetaan tyypillisesti pitkäaikaisia rasva- ja kuonakertymiä esim. reisien ja vatsan alueelta.

Ultraäänirasvanpoiston lisäksi asiakkaalle tehdään lymfajärjestelmän avaus ja sähköterapiatyhjennys, joka viimeistelee rasvan poistumisen elimistöstä. Tyhjennyksellä varmistetaan, että solun sisältö pääsee ulos elimistöstä, eikä kuormita ja tuki esimerkiksi maksaa, lymfajärjestelmää, verta tai imeydy kehoon. Yhdistelmähoidossa kohotetaan lihakset, rakennetaan sidekudos uudestaan kiinteäksi ja tyhjennetään selluliitit eli kuonakertymät.

Hoitojen jälkeen Method Pisara Helsingissä rakennetaan asiakkaalle yksilöllinen Method Pisara®-hoitosuunnitelma, jonka tavoitteena on ylläpitää asiakkaan terveyttä ja kauneutta, ehkäistä sairauksia sekä tukea puhdistumista, parantumista ja tasapainoisen elämän saavuttamista. Hoitosarjat kuuluvat Teresa Sepposen kehittämään Method Pisara® -konseptiin. Method Pisara® perustuu funktionaaliseen lääketieteeseen ja vuosien asiakastyössä saatuun kokemustietoon ihmisen fysiologiasta ja mielestä. Vuosien kokemuksesta Method Pisara Helsingissä tiedetään, että todellinen terveys ja kauneus on mahdollista vain,  jos kehon ja mielen epätasapainotilojen syyt tunnistetaan ja tasapainotetaan.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1 kk lahjakortin ostohetkestä, aukioloaikojen mukaisesti
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Ajanvaraus viim. 1 viikko ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Vain kyseiseen hoitoon ensikertaa tuleville
  • Voit ostaa 1 lahjakortin itsellesi ja useampia lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Paina “Lisää ostoskoriin” -painiketta ja osta tarjous
  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika osoitteessa www.klinikkapisara.com ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Rekisteröidy ensin käyttäjäksi ajanvarausjärjestelmään, jotta vapaat ajat tulevat näkyviin
  • Näytä Offerilla-lahjakortti tai sen mobiiliversio paikan päällä klinikalla

METHOD PISARA HELSINKI

Method Pisara Helsinki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ruoholahdessa, Helsingissä. Method Pisara Helsinki on erikoistunut vartalon ja kasvojen alueiden muokkaamisen ja kiinteyttämiseen erityisesti ultraäänirasvanpoisto-menetelmällä. Hoitokokonaisuuksista vastaa plastiikkakirurginen sairaanhoitaja. Plastiikkakirurgisella sairaanhoitajalla on luennoitsija- ja kouluttajatason tietämys rasvasolujen, kuona-ainekertymien ja sidekudossolujen mekaanisesta käsittelemisestä.

DIILIÄ MYY

Method Pisara Helsinki
Länsisatamankatu 24
00220 Helsinki
Puh. 09 685 2004
Y-tunnus: 1813263-4
www.klinikkapisara.com