Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Tuotteista osaamisesi -verkkokurssi 12 € (arvo 49,95 €)

Haluaisitko muuttaa asiantuntijuutesi myytäväksi palveluksi? Teetkö kenties työksesi jotakin sellaista, mitä haluaisit alkaa tehdä yrittäjänä? Tai haluaisitko oppia, miten voit muuttaa sometilisi kaupallisiksi? Tuotteista osaamisesi -verkkokurssilla valmentaja ja keynote-puhuja Mikael Hugg opettaa sinulle kaiken tämän! Ja mikä parasta, kurssi sopii ihan kaikille! Kurssin 21 oppitunnin aikana opit muun muassa tekemään itsellesi asiakasvirtaa luovan verkkonäkyvyyden sivujen ja automaatioiden avulla sekä muovaamaan itsestäsi nykypäivän tehokkaan myynnin ammattilaisen.

MIKSI OSTAA TÄMÄ DIILI?

  • Säästät 76 %
  • Opit tuotteistamaan osaamisesi
  • Opit valjastamaan oman alasi asiantuntijuuden toimivaksi liiketoiminnaksi
  • Saat kaiken tietotaidon, jota tarvitset uuden yrityksen markkinoille tuomiseen

Kurssi on suunniteltu niin, että pystyt oppimaan kaiken tarpeellisen viikossa. Selkeiden videoiden avulla opit rakentamaan itsellesi logon, houkuttelevat verkkosivut ja tarvittavat markkinoinnin automaatiot sekä hankkimaan ensimmäiset oikeat asiakkaasi. Halusitpa sitten konsultoida yrityksiä, valmentaa päättäjiä tai luoda yrittäjämäistä uraa osaamisesi kautta, kurssi auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi. Tämä on mahdollisuus aloittaa kokonaan uudenlainen työelämä – lähde mukaan!

Kurssin kolme kantavaa teemaa:

Konseptointi
Opit hinnoittelemaan itsesi oikein, löytämään sopivat asiakkaat ostajapersoonamallinnuksen avulla sekä selkeyttämään asiantuntijuutesi tuotemaiseksi kokonaisuudeksi.

Markkinoinnin automaatiot
Isona osana oman osaamisen myynnissä on markkinoinnillinen näkyvyys. Kurssilla opit tekemään itsellesi logon, julkaiset omat verkkosivut koodaamatta riviäkään sekä rakennat tarvittavat email- ja CRM-automaatiot.

Tuloksellinen asiakashankinta
Opit luomaan jokaisessa tilanteessa toimivan hissipuheen ja tehokkaan myynnin mallin. Opit myös hyödyntämään kylmäkontaktointia ja sen työkaluja. Lisäksi rakennat oman myynnin viikkokalenterisi ja luot Inbound Lead Generation -koneistosi.

Tutustu kurssin sisältöön tarkemmin täällä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Huomioithan, että ilmoittautuminen edellyttää maksukortin tietojen syöttämistä. Korttia ei kuitenkaan veloiteta
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Ilmoittaudu kurssille täällä. Luo uusi käyttäjätili, syötä Offerilla-lahjakorttisi koodi ”Onko sinulla promokoodi?” -kenttään, syötä maksukorttisi tiedot ja klikkaa ”Osta”-painiketta

MIKAEL HUGG

Mikael Hugg on kauppatieteiden maisteri, himo-oppija, kasvuyrittäjä, innovaattori ja visionääri. Hän on toiminut Millennial Advisorina Suomen suurimpien yritysten johtoryhmille sekä ollut puhumassa muun muassa Alma Talentin, Messukeskuksen ja Atean tapahtumissa. Valmennusten ja keynote-puheenvuorojen avulla Hugg auttaa yrityksiä ymmärtämään kasvun asennetta, jonka avulla saadaan ihmiset kukoistamaan täydellä teholla myös kaikkein haastavimpina aikoina. Hän konsultoi myös useampia yrityksiä myyntihakkeroinnin ja tulevaisuuden myyntimallien rakentamisen teemoista. Tutustu Mikael Huggiin vielä tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa.

Normaalihinta perustuu Mikael Huggin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 3.6.2020.

DIILIÄ MYY

Mikael Hugg
Y-tunnus: 2735590-1
www.valmennus.mikaelhugg.com