Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Bielenda-kultahoito 25€ (arvo 59€)
  – säästä 58%
 • Argan-kantasolu -kasvohoito 35€ (arvo 79€)
  – säästä 56%

Mirvan hyvinvointi ja kauneus tarjoaa nyt hemmottelua kevääseen erikoiskasvohoidoilla! Valittavissasi on joko Bielenda-kultahoito tai Argan-kantasolu-kasvohoito.

Bielenda-kultahoito tarjoaa nautinnollisen hetken irti arjesta. Hellävarainen hoito sopii herkimmällekkin iholle. Hoito kiinteyttää ja heleyttää aikuista ihoa ja sopii myös pikakaunistajaksi ennen juhlia. Kasvohoidossa käytettävät tuotteet sisältävät ylellistä kolloidista kultaa, joka edistää ihon aineenvaihduntaa, siloittaa ilmejuonteita, stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kosteuttaa tehokkaasti. Bielenda-kultahoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, kultaseerumin, hieronnan, merileväkultanaamion, kiinteyttävän kultanaamion, silmänympärysgeelin ja uudistavan kultahoitovoiteen.

Argan-kantasolu -kasvohoito on nuoruuden eliksiiriä 35+ iholle! Kasvohoidossa hyödynnetään kosmetiikan maailmassa ainutlaatuista sveitsiläistä PhytoCellTecArgan- kantasoluteknologiaa, joka mahdollistaa ihoa kiinteyttävien kantasolujen työntymisen ihoon sekä arganin hyötyjen maksimoimisen ihonhoidossa. Koe laadukkaiden hoitotuotteiden teho ja ennennäkemättömät hoitotulokset! Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, argan-kuorinnan, kevyen rentoutushieronnan kasvojen ja dekolteen alueelle uudistavalla argan-hierontamoussella, argan-kasvoseerumin, argan-merilevänaamio sekä hoitovoiteet.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Vain uusille asiakkaille
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Mirvan hyvinvointi ja kauneuden onlineajanvarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

MIRVAN HYVINVOINTI JA KAUNEUS

Mirvan hyvinvointi ja kauneus sijaitsee Tikkurilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kauneushoitolan palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa volyymiripsienpidennykset, kynsien geelilakkaukset, sokeroinnit, erilaiset hieronnat sekä infrapunahoidot. Mirvan hyvinvointi ja kauneus löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Normaalihinta perustuu Mirvan hyvinvointi ja kauneuden asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 17.4.2019.

Aukioloajat:
Ma klo 10-16
Ti-to klo 11-20
Pe klo 10-16