Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 20€ arvoinen avoin lahjakortti kaikkiin Momotoko-ravintoloihin nyt 12,90€

Tule maistamaan herkullisia ramen-nuudeli ja donburi-riisi -annoksia lähimpään Momotoko-ravintolaasi! Pääset nyt nauttimaan suosittuja japanilaisia annoksia alennettuun hintaan avoimella lahjakortilla. Lahjakortti käy ravintolan koko ruoka- ja juomavalikoimaan ja on käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti kaikissa Momotoko-ravintoloissa.

Momotoko tarjoilee ylpeänä itse paikan päällä valmistetut ramen-nuudelit, käyttäen parhaita raaka-aineita. Ravintolan menestyksekäs ramen-keittopohja luodaan perinteiseen japanilaiseen tapaan, johon kuuluu 10 tunnin keittämisprosessi. Käyttämällä tarkoin valittuja raaka-aineita ja perinteitä kunnioittaen, saadaan tarjottua asiakkaille autenttisia annoksia. Valitsit sitten perinteisen ramen-keiton, Gyozat, Takoyakit, Kimchiä, Yakitoreja, Bao-sämpylöitä tai muita herkkuja – Momotoko ylpeänä valmistaa annoksensa ilman oikoreittejä ja alusta loppuun asti itse Simppelisti sanottuna: Paras ruoka syntyy kun tehdään sitä tosissaan. Ei leikitellen! Varoitus! Tämä video saa veden kielelle.

Pääruokiin kuuluu salaatti maapähkinäkastikkeella ja annoksia saa halutessaan myös gluteenittomana. Kokeile myös eri vaihtoehtoja lihalle – Vegan Tofu Baoa, höyrytettyä Bao-sämplyöitä tai maukasta tofua teriyaki-kastikkeessa. Koko ruokalistaan voit tutustua tästä.

Kuvat: Momotoko

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2020 asti
  • Voit ostaa niin monta lahjakorttia kuin haluat ja yhdistää useita lahjakortteja tilausta tehdessäsi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

MOMOTOKO

Momotoko on 2015 perustettu japanilainen ramen ravintola. Valikoimasta löytyy herkullisia ramen nuudeli sekä donburi riisi annoksia. Menuun kuuluu myös maistuvia snacks annoksia, kuten bao sämpylät, yakitori ja gyozat. Tervetuloa herkuttelemaan aitoja japanilaisia makuja! Ramen ravintolan – Momotokon idea syntyi ja perustettiin v. 2015, kun huomattiin ettei Suomessa sitä yksinkertaisesti löytynyt. Ramen on tunnettu sen nuudeli sekä keittopohjasta. Löydät Momotokon myös Facebookista ja Instagramista.

DIILIÄ MYY

Offerilla Oy

LUNASTUSPAIKAT

Kaikki Suomen Momotoko-ravintolat
www.momotoko.com/ravintolat