TARJOUS Nimeä tähti rakkaasi mukaan! Pääsy tähtirekisteriin, todistus ja tähtikartta

  • Nimeä tähti rakkaasi mukaan! Pääsy tähtirekisteriin, todistus ja tähtikartta 21,90 € (arvo 44,30 €)

Etkö keksi tärkeälle ihmiselle lahjaa? Anna rakkaallesi tähti taivaalta! Vuoden paras lahjaidea on nimetä tähti rakkaasi mukaan, jota voitte yhdessä ihastella. Extra Bright Star -paketti sisältää pääsyn tähtirekisteriin, A4-todistuksen tähtesi nimeämisestä ja tähtikartan, josta voit löytää oman tähtesi. Jo nimetyt tähdet näet tähtirekisteristä. Osta tarjous ja tilauksesi toimitetaan maksutta sinulle kotiisi postitse. Postikulut sisältyvät tarjoukseen.

Tällä lahjalla teet varmasti vaikutuksen ja sulatat sydämet!

tähti

tähti

Kuvat: Star Name Registry

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa ja tuote tilattava 30.6.2023 mennessä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Lunasta lahjakortti Star Name Registryn nettisivuilla, täytä vaadittavat tiedot ja siirry ostoskoriin. Syötä Offerilla-lahjakorttisi koodi kohtaan ”Promo code” ja paina ”Apply”
  • Star Name Registry toimittaa tuotteen maksutta postitse

STAR NAME REGISTRY

Star Name Registry on brittiläinen yritys, joka mahdollistaa tähtien nimeämisen taivaalta. Jokainen tähti voidaan nimetä vain kerran ja tähtirekisteri päivittyy 12 tunnin välein. Ostaessasi palvelun saat aina sertifikaatin tähdestäsi, tähtikartan ja pääsyn tähtirekisteriin.

DIILIÄ MYY

Star Name Registry
Y-tunnus: 08974590
Yrityksen sivut

Katso kaikki verkkopalvelut tästä