TARJOUS | Nordic Fit Mama Lantionpohjan treenihaaste

  • Suosittu Nordic Fit Mama Lantiopohjan treenihaaste 8,95 € (arvo 19,90 €)

Treenihaaste sopii kaikille naisille, mutta on erityisen hyödyllinen sinulle, jos olet vastikään synnyttänyt tai raskaana tai kärsit virtsankarkailusta esim. yskiessä, aivastaessa tai juostessa. Haluat vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja siten ehkäistä myöhemmässä vaiheessa iän mukanaan tuomia ongelmia, kuten virtsankarkailua ja laskeumia. Kärsit liian kireästä lantionpohjasta ja sen tai stressin aiheuttamista mahdollisista kireyksistä muualla kehossa (vatsan alue, lantio, alaselkä, puremalihakset). Seksi tuntuu välillä epämukavalta tai kivuliaalta. Olet käynyt läpi sektiosynnytyksen, etkä oikein tiedä kuinka lähtisit kehoasi kuntouttamaan.

Neljän viikon haaste auttaa löytämään riittävän voiman sekä rentouden lantionpohjaan. Harjoitukset auttavat mm. selkäkipuihin, virtsankarkailuun ja laskeumien ennaltaehkäisyyn. Haastamme kaikki naiset treenaamaan lantionpohjan lihaksia neljän viikon ajaksi!

90 % valmennuksiin osallistuvista naisista kokee epätietoisuutta siitä miten lantionpohjan lihaksia tulisi harjoittaa. Toisinaan myös vaivat saattavat johtua lantionpohjan kireyksistä eikä suinkaan lihasten voiman puutteesta.
Neljän viikon haasteen aikana saat joka viikko viitenä päivänä (2 päivää levätään) ohjeet lantionpohjan harjoituksiin sekä rentoutukseen. Aikaa tarvitset vain 10 minuuttia päivittäin. Valmentajana toimii Nordic Fit Maman Riina Laaksonen.

Ota haaste vastaan ja pistetään yhdessä lantionpohja kuntoon! Haasta mukaan myös äitisi, siskot, ystävät ja työkaverit.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2023 asti
  • Treenihaaste on käytettävissä 2 kk valmennuksen aktivoinnista

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Lisää diili ostoskoriin ja maksa ostos
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa
  • Offerilla-lahjakorttisi sisältää linkin verkkokurssialustalle
  • Syötä verkkokurssialustalla henkilökohtaiset tietosi, jolloin pääset heti mukaan haasteeseen

NORDIC FIT MAMA

Kokonaisvaltaista hyvinvointia äideille raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Tutkitusti toimivat ja asiantuntijoiden hyväksymät verkkovalmennukset äitiysliikuntaan erikoistuneen personal trainer Riina Laaksosen johdolla.

DIILIÄ MYY

Nordic Fit Mama
Y-tunnus: 2657040-7
Yrityksen sivut

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.