Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 30.9.2020 asti. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Hammasproteesin puhdistus ultraäänellä, mekaaninen kiillotus ja desifiointi 14,90 € (arvo 99 €)

Hammasproteesin puhdistus on tärkeä osa päivittäistä henkilökohtaista suuhygieniasta huolehtimista. Ajan myötä proteesin pinnalle voi kuitenkin kertyä hammaskiveä, joka puolestaan lisää suun tulehduksia sekä sieni- ja bakteerikasvustoa. Onkin suositeltavaa, että hammasproteesi puhdistetaan ajoittain hammasprotetiikan asiantuntijalla, sillä puhdas proteesi ennaltaehkäisee suusairauksien synytä, pahanhajuista hengitystä sekä pidentää proteesin uusimisväliä.

ONNI Erikoishammasteknikot tarjoavat nyt hammasproteesin perusteellisen puhdistuksen alennettuun hintaan. Tarjous sisältä hammasteknikon tekemän hammaskiven ultraäänipoiston hammasproteesista, proteesin mekaanisen kiillotuksen ja proteesin desinfioinnin.

Onni on puhdas ja mukava hammasproteesi!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.9.2020 asti
  • Lahjakortti on käytettävissä kaikissa ONNI Erikoishammasteknikoiden toimipisteissä
  • Ajanvaraus viim. viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset vähintään 24 h ennen varattua aikaa

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika puhdistukseen numerosta 010 2715 100 tai yrityksen onlinevarausjärjestelmän kautta. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä erikoishammasteknikon vastaanotolla

ONNI ERIKOISHAMMASTEKNIKOT

Hammasproteesit, hammasimplantit ja hammassuojat laadukkaasti, nopeasti ja ammattitaidolla! ONNI Erikoishammasteknikot palvelevat asiakkaitaan vuosikymmenten ammattitaidolla. Yrityksen itsenäiset erikoishammasteknikot harjoittavat osaamistaan lähelläsi – tyytyväisyys aina palvelun takeena!

Erikoishammastekniot omaavat suun terveydenhoidon kliinisen koulutuksen, jonka lisäksi heillä on erittäin laaja tekninen osaaminen hammasprotetiikan alueella. ONNI Erikoishammasteknikoiden palvelutarjonnasta löydät yksilöllisten hammasproteesien ja -implanttien suunnittelu ja valmistus sekä urheilijoiden hammassuojien valmistus.

DIILIÄ MYY

ONNI Erikoishammasteknikot
Y-tunnus: 0934526-7
www.erikoishammasteknikot.fi

TOIMIPISTEET

Helsinki
Kauppalantie 4
00320 Helsinki

Näkinkuja 4
00530 Helsinki

Malmin raitti 12
00700 Helsinki

Nummela
Asemantie 1B
03100 Nummela

Karkkila
Takkointie 7
03600 Karkkila

Riihimäki
Keskuskatu 7
11130 Riihimäki