Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 3 kk Terveydeksi! Teho -hyvinvointivalmennus 49€ (arvo 147€)

Aloita uusi vuosi panostamalla terveyteesi! 3 kk Terveydeksi! Teho -hyvinvointivalmennus verkossa parantaa elämänlaatua ja terveyttä sekä tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia! Kurssissa käsitellään terveyttä mielen, ruokavalion ja liikunnan kautta monipuolisesti ja käytännön kera. Hyvinvointivalmennus sisältää mm. ravitsemusohjeet, kuntosaliohjelman, kotijumppaohjelman, jooga-ohjeet, erilaisia mielenhallintaharjoituksia ja paljon muuta!  3 kk Terveydeksi! Teho -hyvinvointivalmennus tarjoaa sinulle loistavat lähtökohdat positiiviseen elämänmuutokseen valmennuksen avulla! Kaikki kurssiin sisältyvät ohjeet jäävät käyttöösi pysyvästi. Tutustu kurssiin lisää täältä.

EHDOT

  • Ilmoittaudu kurssille viimeistään 4 päivää ennen kurssin alkua
  • Kurssin aloitus maanantaina 3.3.2020
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Ilmoittaudu kurssille tästä ja kerro Offerilla-lahjakorttisi koodi sekä milloin haluat aloittaa kurssin

PÄIVÄNSARA

Päivänsara tarjoaa laaja-alaisesti työhyvinvointi- ja yksilövalmennusta. Yrityksen perustaja Anneli Päivänsara on monitaitoinen hyvinvointivalmentaja ja tietokirjailija, joka on rakentanut kurssinsa monen vuoden kokemuksella. Päivänsaran kurssivalikoimasta löytyy monenlaisia valmennuksia, jotka parantavat kehon ja mielen terveyttä! Käy tutustumassa yritykseen myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Päivänsara
Y-tunnus 2487690-4
www.paivansara.fi