Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • Aidot döner iskenderit kahdelle 25 € (arvo 50 €)
  – säästä 50 %
 • 50 € arvoinen avoin lahjakortti Pearls of Anatolian Cuisine -ravintolaan vain 35 €
  – säästä 30 %

Erinomaisen autenttista turkkilaista döneriä! Mall of Triplassa sijaitseva Pearls of Anatolian Cuisine tarjoaa nyt kaksi döner iskenderiä yhden hinnalla. Kebabia on vuosisatojen ajan syöty Lähi-idän, Välimeren ja Etu-Aasian alueilla, mikä todellakaan ei ole ihme! Herkullinen ruoka saa veden herahtamaan kielelle. Pearls of Anatolian Cuisinen döner iskender -annos kootaan vartaassa valmistetusta laadukkaasta lihasta, joka puolestaan tarjoillaan tomaattikastikkeen, yrttisen jugurttikastikkeen ja paikan päällä valmistetun pitaleivän kera!

Halutessasi voit myös ostaa ravintolaan 50 € arvoisen avoimen lahjakortin. Pearls of Anatolian Cuisine -ravintolan avoimen lahjakortin voi vapaasti käyttää ruokalistan kaikkiin tuotteisiin! Ruokalistalta löydät herkullisimmat mezet, gözleme-leivät ja shish-kebabit.

MIKSI OSTAA TÄMÄ DIILI?

 • Saat kaksi autenttista döner iskender -annosta yhden hinnalla
 • Suussa sulavat annokset hurmaavat kertaheitolla
 • Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilassa, Mall of Triplassa
 • Ravintolassa on lämminhenkinen ja ystävällinen palvelu

döner iskender

Kuva: Aito Döner Iskender – Pearls of Anatolian Cuisine

Pearls of Anatolian Cuisinen intohimona on säilyttää anatolialaisen keittiön kulttuuriperintö ja pitää sen ainutlaatuiset maut elossa tuleville sukupolville. Ravintolan tavoitteena on yhdistellä menneitä ja nykyisiä makuja kaikessa tuoreudessaan sekä tehdä anatolialaista keittiötä tunnetummaksi maailmalla. Kaikki ravintolan annokset valmistetaan paikallisia makuja kunnioittaen ja alkuperäistä reseptiä noudattaen. Pearls of Anatolian Cuisinen rikas aromien kirjo saa sinut tuntemaan Anatolian maut jokaisella lusikallisella ja siemauksella!

Mikä Anatolia? Anatolia on niemimaa, joka sijaitsee Euroopan ja Aasian yhtymäkohdassa. Alueen ruokakulttuuri on yhdistelmä Kreikan, Armenian, Syyrian, Bulgarian, Georgian, Iranin ja Irakin keittiöitä. Anatolialaisen keittiön kulmakiviä ovat perinteiset turkkilaiset raaka-aineet, kuten jogurtti, lampaanliha, oliiviöljy ja tuoreet vihannekset.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Voit halutessasi tehdä pöytävarauksen täältä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa tai mainitse Offerilla-lahjakortti tilausta tehdessäsi

PEARLS OF ANATOLIAN CUISINE

Pearls of Anatolian Cuisinen on perustanut yrittäjä Erkan Bayar, joka tunnetaan Helsingin Kampissa sijaitsevasta italialaisesta Bastardo-ravintolasta. Ravintolan keittiömestarina toimii Chef Muhsin Ertürk, joka on työskennellyt aiemmin Istanbulin parhaimpien hotellien pääkokkina. Tule herkuttelemaan anatolialaisen keittiön helmillä tai poikkea vaikka vain viinilasilliselle ystäviesi kanssa! Käy tutustumassa ravintolaan tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa.

Normaalihinta perustuu Pearls Of Anatolian Cuisinen asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 13.8.2020.

Kuvat: Pearls of Anatolian Cuisine

DIILIÄ MYYPearls of Anatolian Cuisine

Pearls of Anatolian Cuisine
Mall of Tripla, 5. krs
Fredikanterassi 1
00520 Helsinki
Y-tunnus: 2696695-4
www.pearlsofanatolia.com