TARJOUS

  • Kolme kertaa kavitaatio-ultraäänirasvanpoisto 120€ (arvo 390€)

Kavitaatio-ultraäänirasvanpoistossa poistetaan rasvasoluja ultraäänen avulla ihoa rikkomatta. Hoitomuoto on kivuton, ja sillä voidaan polttaa rasvaa paikallisesti suoraan ongelma-alueilta, kuten etu- tai takareisistä, pakaroista tai vatsasta. Hoidon teho perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat rasvasolujen kalvoja ihon alla.

Yksi hoitokäynti kestää hoidettavasta alueesta riippuen n. 30-45 minuuttia, ja käsittelyyn kuuluu kolmivaiheinen ultraääni-kavitaatio sekä tehostuskäsittely. Hoitoalueella voi nähdä selviä tuloksia ja yhden käsittelykerran jälkeen, mutta parhaat tulokset saavutetaan hoitosarjalla, joka toteutetaan 1-2 viikon välein. Hoito ei vaadi toipumisaikaa. Parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi suositellaan noudattamaan vähähiilihydraattista ruokavaliota ainakin yhden viikon ajan hoidon jälkeen. Lisäksi runsas veden juonti ja liikunta tehostavat vaikutuksia.

Hoito ei sovi, jos sinulla on jotakin seuraavista: sydäninfarkti, syöpä tai kasvain, diabetes, epilepsia, sydämen tahdistin, munuaisten toimintahäiriö, hoitamaton verenpainetauti, implantit hoidettavalla alueella, sairaalloinen lihavuus, raskaus tai imetys, maksan toimintahäiriö, sinulla on metalli-istute kehossasi tai olet alle 18-vuotias.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa 1 lahjakortin itsellesi ja useampia lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 046 886 6123 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä tulostettu Offerilla-lahjakortti paikan päällä hoitolassa

PEARLS CHARM STUDIO

Pearls Charm Studio on Helsingissä Mannerheimintiellä Kisahallin kupeessa sijaitseva kauneusstudio. Palveluvalikoimaan kuuluu mm. kasvo- ja jalkahoidot, sokeroinnit, meikkaus ja ultraääni-rasvanpoisto.

DIILIÄ MYY

Pearls Charm Studio
Mannerheimintie 21-23
00250 Helsinki
Puh: 046 886 6123
Y-tunnus: 2489657-7
www.pearlscharmstudio.com