TARJOUS

  • Timanttikuorinta ja neulaton mesoterapia 85€ (arvo 220€)

Timanttikuorinta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla iholta kuoritaan kuollut pintasolukko pois. Hoito puhdistaa ihoa, tekee siitä sileämmän ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon. Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punoitus laskee muutamassa tunnissa.

Ihoa käsitellään pienellä hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska alipaine on säädettävä, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat myös herkemmälle iholle. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja säännöllisesti tehtynä iho vaikuttaa nuoremmalta

Neulaton mesoterapia on lääketieteellisiltä vaikutuksiltaan todistettu hoito, joka kiinteyttää kasvojen ihoa parantamalla ihon oman kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoito mahdollistaa vitamiinien täydellisen imeytymisen ihoon ja niiden parhaan mahdollisen vaikutuksen. Valittu A-,C- ja E-vitamiiniyhdistelmä viedään ihon syvempiin kerroksiin laserin ja sähkövirtojen avulla. Hoito pehmentää näkyviä juonteita sekä kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Tämä on ihanteellinen kasvohoito ikääntymismuutosten ehkäisemiseen ja hoitoon.

Timanttikuorinnasta ja neulattomasta meroterapiahoidosta voit lukea lisää Pearls Charm Studion sivuilta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Vain Pearls Charm Studion uusille asiakkaille
  • Peruutukset viim. 24h aikaisemmin
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 772 1000 ma-pe klo 10-17. Mainitse samalla Offerilla-lahjakortti
  • Näytä tulostettu Offerilla-lahjakortti paikan päällä 

PEARLS CHARM STUDIO

Pearls Charm Studio on Helsingin Mannerheimintiellä, Kisahallin kupeessa sijaitseva kauneusstudio. Palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa kasvo- ja jalkahoidot, sokeroinnit, meikkaukset sekä ultraääni-rasvanpoistot. Löydät Pearl Charm Studion myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Pearls Charm Studio
Mannerheimintie 21–23
00250 Helsinki
Puh: 044 772 1000
Y-tunnus: 2489657-7
www.pearlscharmstudio.com