Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • Anatolialainen aamiainen kahdelle 35 € (arvo 56 €)
  – säästä 38 %
 • Anatolialainen aamiainen kolmelle 52 € (arvo 84 €)
  – säästä 38 %
 • Anatolialainen aamiainen neljälle 68 € (arvo 112 €)
  – säästä 39 %

Tervetuloa makumatkalle Anatoliaan! Mall of Triplasta löydät Pearls of Anatolian Cuisinen, joka tarjoaa nyt herkullisen anatolialaisen aamiaisen pöytiintarjoiltuna kahdelle, kolmelle tai neljälle alennettuun hintaan! Aamiaispöytä notkuu toinen toistaan maistuvampia ruokia ja pääset perinteisten herkkujen lisäksi tutustumaan myös aitoihin anatolialaisiin makuihin. Lapset syövät hintaan 2 € / ikävuosi, mikä maksetaan paikan päällä. Aamiainen tarjoillaan pöytiin lauantaisin klo 11–15 ja sunnuntaisin klo 12–15.

Aamiaismenu sisältää muun muassa:

Croisantit ja talon leivät
Juustolautanen (mozzarella, vuohenjuusto, feta, brie)
Välimeren salaattia
Kreikkalaisia oliiveja
Menemen (turkkilainen munakas kasviksilla)
Munakas
Tahini-munakoisopyree
Ranskanperunat
Juustoinen gözleme
Erilaisia ​​hilloja ja hunajaa
Hedelmälautanen
Kuivattuja hedelmiä
Tomaattikurkkusalaatti
Grillattua turkkilaista makkaraa
Kahvi, tee, mehu, maito

Pearls of Anatolian Cuisinen intohimona on säilyttää anatolialaisen keittiön kulttuuriperintö ja pitää sen ainutlaatuiset maut elossa tuleville sukupolville. Ravintolan tavoitteena on yhdistellä menneitä ja nykyisiä makuja kaikessa tuoreudessaan sekä tehdä anatolialaista keittiötä tunnetummaksi maailmalla. Kaikki ravintolan annokset valmistetaan paikallisia makuja kunnioittaen ja alkuperäistä reseptiä noudattaen. Pearls of Anatolian Cuisinen rikas aromien kirjo saa sinut tuntemaan Anatolian maut jokaisella lusikallisella ja siemauksella!

Mikä Anatolia? Anatolia on niemimaa, joka sijaitsee Euroopan ja Aasian yhtymäkohdassa. Alueen ruokakulttuuri on yhdistelmä Kreikan, Armenian, Syyrian, Bulgarian, Georgian, Iranin ja Irakin keittiöitä. Anatolialaisen keittiön kulmakiviä ovat perinteiset turkkilaiset raaka-aineet, kuten jogurtti, lampaanliha, oliiviöljy ja tuoreet vihannekset.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Aamiainen tarjoillaan pöytiin lauantaisin klo 11–15 ja sunnuntaisin klo 12–15
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Tee pöytävaraus etukäteen varausjärjestelmästä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa tai mainitse Offerilla-lahjakortti tilausta tehdessäsi

PEARLS OF ANATOLIAN CUISINE

Pearls of Anatolian Cuisinen on perustanut yrittäjä Erkan Bayar, joka tunnetaan Helsingin Kampissa sijaitsevasta italialaisesta Bastardo-ravintolasta. Ravintolan keittiömestarina toimii Chef Muhsin Ertürk, joka on työskennellyt aiemmin Istanbulin parhaimpien hotellien pääkokkina. Tule herkuttelemaan anatolialaisen keittiön helmillä tai poikkea vaikka vain viinilasilliselle ystäviesi kanssa! Käy tutustumassa ravintolaan tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa.

Kuvat: Pearls of Anatolian Cuisine

DIILIÄ MYYPearls of Anatolian Cuisine

Pearls of Anatolian Cuisine
Mall of Tripla, 5. krs
Fredikanterassi 1
00520 Helsinki
Y-tunnus: 2696695-4
www.pearlsofanatolia.com