Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • Anatolialaiset annokset kahdelle 20 € (arvo 34 €)
  – säästä 41 %
 • 50 € arvoinen avoin lahjakortti Pearls of Anatolian Cuisine -ravintolaan 35 €
  – säästä 30 %

Tiedätkö, mitä anatolialaisessa ravintolassa tarjoillaan? Saat sen selville Pearls of Anatolian Cuisinessa, joka tarjoilee perinteisiä anatolialaisia herkkuja Mall of Triplan viidennessä kerroksessa!

MIKSI OSTAA TÄMÄ DIILI?

 • Nautit lämminhenkisestä tunnelmasta yhdestä Triplan suurimmista ravintoloista
 • Tutustut perinteiseen anatolialaiseen keittiöön modernilla twistillä
 • Herkuttelet ravintolan ainutlaatuisilla makuelämyksillä
 • Säästät jopa 41 %

Valitse suussasulavat pideler, gözlemeler tai tantuni -annokset kahdelle hengelle! Pideler on eräänlainen suolainen piirakka, jonka täytteeksi tulee erimerkiksi lammasta, kanaa, savulohta tai jauhelihaa. Gözlemelerit ovat kreppileipiä, jotka täytetään mieleiselläsi lihalla, fetalla, perunalla tai pinaatilla ja linsseillä. Tantuni on perinteinen turkkilainen streed food -annos, joka muistuttaa rullakebabia. Tantunissa on ohueksi leikattua ja turkkilaisilla mausteilla maustettua lihaa durumvehnärullan sisällä.

Pearls of Anatolian Cuisinen intohimona on säilyttää anatolialaisen keittiön kulttuuriperintö ja pitää sen ainutlaatuiset maut elossa tuleville sukupolville. Ravintolan tavoitteena on yhdistellä menneitä ja nykyisiä makuja kaikessa tuoreudessaan sekä tehdä anatolialaista keittiötä tunnetummaksi maailmalla. Kaikki ravintolan annokset valmistetaan paikallisia makuja kunnioittaen ja alkuperäistä reseptiä noudattaen. Pearls of Anatolian Cuisinen rikas aromien kirjo saa sinut tuntemaan Anatolian maut jokaisella lusikallisella ja siemauksella!

Mikä Anatolia? Anatolia on niemimaa, joka sijaitsee Euroopan ja Aasian yhtymäkohdassa. Alueen ruokakulttuuri on yhdistelmä Kreikan, Armenian, Syyrian, Bulgarian, Georgian, Iranin ja Irakin keittiöitä. Anatolialaisen keittiön kulmakiviä ovat perinteiset turkkilaiset raaka-aineet, kuten jogurtti, lampaanliha, oliiviöljy ja tuoreet vihannekset.

Kuvat: Pearls of Anatolian Cuisine

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä ma–to
 • Myös take away -mahdollisuus
 • Tarjous sisältää pideler, gözlemeler tai tantuni -annokset kahdelle hengelle
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Voit halutessasi tehdä pöytävarauksen täältä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa tai mainitse Offerilla-lahjakortti tilausta tehdessäsi

PEARLS OF ANATOLIAN CUISINE

Pearls of Anatolian Cuisinen on perustanut yrittäjä Erkan Bayar, joka tunnetaan Helsingin Kampissa sijaitsevasta italialaisesta Bastardo-ravintolasta. Ravintolan keittiömestarina toimii Chef Muhsin Ertürk, joka on työskennellyt aiemmin Istanbulin parhaimpien hotellien pääkokkina. Tule herkuttelemaan anatolialaisen keittiön helmillä tai poikkea vaikka vain lasilliselle viiniä ystäviesi kanssa! Käy tutustumassa ravintolaan tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYYPearls of Anatolian Cuisine

Pearls of Anatolian Cuisine
Mall of Tripla, 5. krs
Fredikanterassi 1
00520 Helsinki
Y-tunnus: 2696695-4
www.pearlsofanatolia.com