Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Anatolialainen kolmen ruokalajin menu kahdelle 49 € (arvo 98 €)

Autenttista anatolialaista ruokaa Mall Of Triplassa!

MIKSI OSTAA TÄMÄ DIILI?

  • Saat kaksi kolmen ruokalajin menuta yhden hinnalla
  • Pääset nauttimaan eksoottisesta anatolialaisesta ruoasta, jossa yhdistyvät monta eri ruokakulttuuria
  • Lämminhenkinen ja ystävällinen palvelu yhdessä Mall of Triplan suurimmista ravintoloista
  • Voit valita mieleisesi menun eri vaihtoehdoista

Pearls Of Anatolian Cuisine tarjoaa nyt anatolialaisen kolmen ruokalajin menun kahdelle puoleen hintaan! Valittavanasi on eri vaihtoehtoja alku-, pää-, sekä jälkiruoalle, joten mieluista syötävää löytyy varmasti jokaiselle. Katso alta, mitä kolmen ruokalajin menu sisältää.

Alkuruoka

Muhammara tai hummus ja mustekalaa

Pääruoka

Teriyaki-lohi ja Keshkek-risotto
tai

Shish-kanavartaat

Jälkiruoka

Riisi-creme brulée
tai

Viikuna-taatelitorttu


Kuvat: Pearls of Anatolian Cuisine

Pearls of Anatolian Cuisinen intohimona on säilyttää anatolialaisen keittiön kulttuuriperintö ja pitää sen ainutlaatuiset maut elossa tuleville sukupolville. Ravintolan tavoitteena on yhdistellä menneitä ja nykyisiä makuja kaikessa tuoreudessaan sekä tehdä anatolialaista keittiötä tunnetummaksi maailmalla. Kaikki ravintolan annokset valmistetaan paikallisia makuja kunnioittaen ja alkuperäistä reseptiä noudattaen. Pearls of Anatolian Cuisinen rikas aromien kirjo saa sinut tuntemaan Anatolian maut jokaisella lusikallisella ja siemauksella!

Mikä Anatolia? Anatolia on niemimaa, joka sijaitsee Euroopan ja Aasian yhtymäkohdassa. Alueen ruokakulttuuri on yhdistelmä Kreikan, Armenian, Syyrian, Bulgarian, Georgian, Iranin ja Irakin keittiöitä. Anatolialaisen keittiön kulmakiviä ovat perinteiset turkkilaiset raaka-aineet, kuten jogurtti, lampaanliha, oliiviöljy ja tuoreet vihannekset.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa tai mainitse Offerilla-lahjakortti tilausta tehdessäsi

PEARLS OF ANATOLIAN CUISINE

Pearls of Anatolian Cuisinen on perustanut yrittäjä Erkan Bayar, joka tunnetaan Helsingin Kampissa sijaitsevasta italialaisesta Bastardo-ravintolasta. Ravintolan keittiömestarina toimii Chef Muhsin Ertürk, joka on työskennellyt aiemmin Istanbulin parhaimpien hotellien pääkokkina. Tule herkuttelemaan anatolialaisen keittiön helmillä tai poikkea vaikka vain viinilasilliselle ystäviesi kanssa! Käy tutustumassa ravintolaan tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa.

Normaalihinta perustuu Pearls Of Anatolian Cuisinen asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 30.6.2020.

DIILIÄ MYYPearls of Anatolian Cuisine

Pearls of Anatolian Cuisine
Mall of Tripla, 5. krs
Fredikanterassi 1
00520 Helsinki
Y-tunnus: 2696695-4
www.pearlsofanatolia.com