Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Ombré-kestopigmentointi kulmakarvoille, huulille tai silmänrajauksille 139€ (arvo 350€)

Haaveiletko täydellisistä ja luonnollisista kulmakarvoista ilman, että niiden eteen täytyy nähdä vaivaa? Ombré-kestopigmentointi on uusi pigmentointitekniikka, jossa hyödynnetään varjostusmenetelmää. Ombré-kestopigmentoinnilla voidaan luoda täysin luonnollisen näköiset kulmakarvat, jotka kestävät ihossa noin 1-2 vuoden ajan. Menetelmässä kulmien ääriviivoja ei piirretä selkeästi, jonka johdosta kulmat näyttävät siltä kuin ne olisi meikattu esim. kulmakarvakynällä. Varjostustekniikalla tehdyt kulmakarvat näyttävät värin voimakkuudesta ja sävystä riippumatta täysin luonnollisilta.

Huulten Ombré-pigmentoinnissa huulten ääriviivat varjostetaan siten, että väri muuttuu häivytetysti huulten luonnolliseksi väiriksi. Näin huulet säilyvät luonnollisen värisinä jopa kirkkaampia värejä käytettäessä. Menetelmällä voidaan parannella huulten muotoa tai sävyä. Silmänrajauksissa voit itse valita, minkä tyyppiset rajaukset haluat. Häivyttämällä rajauksen reunaa tuloksesta saadaan luonnollisen näköinen.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Peony Beautyn ajanvarauskalenterista ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

PEONY BEAUTY

Kauneushoitola Peony Beauty on monipuolisia kauneudenhoitopalveluita tarjoava kauneushoitola, jonka hoitovalikoimaan kuuluvat mm. ripset, kynnet, kulmat ja kestopigmentoinnit. Peony Beautyn löydät hyvien kulkuyhteyksien päässä kalasatamasta. Kaikki hoidot suoritetaan tinkimättömällä ammattitaidolla. Voit tutustua yritykseen myös Facebookissa.

DIILIÄ MY

Peony Beauty
Kalasatamankatu 15 B
00580 Helsinki
Puh: 044 378 5555
Y-tunnus: 3135300-1
www.thesistersfi.com