Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Ripsien Lash Lift, Lash Botox, laminointi sekä kulmien ja ripsien värjäys 45€ (arvo 135€)

Uusi tapa saada luonnollisen kauniit, kaarevat ja runsaat ripset. Lash Lift -taivutus laitetaan voimakkaammin ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus tulee näkymään koko ripsissä. Lash Botox on seerumi, joka pidentää ja vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille lisää volyymiä. Tämän jälkeen ripset laminoidaan vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä aineella, mikä varmistaa Lash Botox -seerumin imeytymisen ja kiinnittymisen syvälle ripsiin. Laminointi myös suojaa ripsiä luomalla niihin ulkoiselta rasitukselta suojaavan pinnan. Taivutus ripsissäsi kestää noin 6-8 viikkoa. Arkirutiinien helpottamiseksi ja näyttävyyttä lisäämään ripset myös värjätään kestoväreillä ja samalla kulmat värjätätään sekä muotoillaan.

Ripsihoitopaketti sopii sinulle, jos haluat omat luonnolliset ripset näyttävän näköisiksi, ripsistäsi puuttuu taipuisuus tai ripset kasvavat alaspäin, et pidä ripsivärin käytöstä, mutta et kuitenkaan ole kiinnostunut ripsienpidennyksistä tai olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Peony Beautyn ajanvarauskalenterista ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

PEONY BEAUTY

Kauneushoitola Peony Beauty on monipuolisia kauneudenhoitopalveluita tarjoava kauneushoitola, jonka hoitovalikoimaan kuuluvat mm. ripset, kynnet, kulmat ja kestopigmentoinnit. Peony Beautyn löydät hyvien kulkuyhteyksien päässä kalasatamasta. Kaikki hoidot suoritetaan tinkimättömällä ammattitaidolla. Voit tutustua yritykseen myös Facebookissa.

DIILIÄ MY

Peony Beauty
Kalasatamankatu 15 B
00580 Helsinki
Puh: 044 378 5555
Y-tunnus: 3135300-1
www.thesistersfi.com