Et pysty käyttämään lahjakorttia heti? Ei hätää! Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä. Palautusoikeus on 2 kk ostohetkestä. 

TARJOUS

  • Personal Training – 2 × 60 min 69€ (arvo 138€)

Vastikään Lönnrotinkadun hoitostudion avannut koulutettu hieroja ja Personal Trainer Mira Auvinen tarjoaa personal trainer -palvelua nyt tarjoushintaan! Paketti sisältää kaksi tunnin treeniä. Mira arvioi treenin ohessa muun muassa ryhtiä, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja lihaskuntoa, joiden perusteella voidaan yhdessä miettiä, mihin sinun kannattaa erityisesti panostaa harjoittelussasi. Halutessasi voidaan keskittyä esimerkiksi ryhtiä kohentavaan tai liikkuvuutta edistävään harjoitteluun. Kerrothan ajanvarauksen yhteydessä hieman harjoittelutaustastasi, tavoitteistasi ja jos sinulla on esimerkiksi vanhoja
vammoja tai jokin muu liikkumiseen ja kehonhallintaan vaikuttava tekijä.

Tapaamiset järjestetään joko Kisahallin kuntosalilla tai Lönnrotinkadun studiolla. Kisahallin sisäänpääsymaksu on 3,50€/kerta. Lönnrotinkadun studiolla ei ole kuntosalilaitteita, mutta treenipainoja ja muita varusteita löytyy hyvän treenin aikaansaamiseksi. Studion käytöstä ei tule lisämaksua. Halutessasi voit ostaa PT-paketin yhteydessä 60 min klassisen hieronnan Miralta paikan päältä hintaan 25€ (ovh 45€).

Näin Mira kuvailee valmennustaan:

”Mielestäni hyvinvointialalla ei voi toimia ilman intohimoa työhönsä, sillä hieronta tai valmennus ei ole liukuhihnahommaa vaan jokaisessa asiakaskohtaamisessa on annettava parhaansa. Painonpudotusvalmennus vaatii pitkäjänteistä työtä, sitkeyttä ja uskallusta tehdä muutoksia ja heittäytyä valmentajan oppiin. Joskus asiakkaalla on sairauksia tai muita tekijöitä, joiden vuoksi muutoksen käynnistäminen on vaikeaa. Jos motivaatiota ja paloa löytyy asioiden muuttamiseen, muut haasteet on tehty voitettaviksi! Tällaiset valmennukset ovat todella antoisia.”

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Ajanvaraus sähköpostitse osoitteesta [email protected]
  • Mainitse viestissä, haluatko varata ajan Lönkan Studiolle vai Kisahallille, sekä haluatko pitää PT-tunnit putkeen vai kahtena erillisenä kertana.
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitostudiossa

PERSONAL TRAINING MIRA AUVINEN

Koulutettu hieroja ja Personal Trainer Mira Auvinen tarjoaa Lönnrotinkadun hoitostudiolla hierontaplaveluja ja Personal Trainer -valmennusta. Mira tekee muun muassa klassista hierontaa, jota hän täydentää asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti erilaisilla tekniikoilla, kuten nivelmobilisaatiolla, kuivakuppauksella silikonisilla kupeilla, aromaterapialla ja lämpöhoidolla. Mira suhtautuu työhönsä aidon intohimoisesti ja antaa jokaisessa asiakaskohtaamisessa kaikkensa.  Tutustu Miran palveluihin myös Facebookissa ja Instagramissa tai PT-pankissa.


Koulutus: 2019 Koulutettu hieroja, 2015 NESTA Personal trainer, 2015 TRX trainer, 2011 FAF Personal trainer, 2010 FAF Gym trainer, 2010 Ravitsemustieteen perusopinnot.

Normaalihinta perustuu hoitotudion asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 30.1.2020.

DIILIÄ MYY

Personal Training Mira Auvinen
Lönnrotinkatu 22
00120 Helsinki
Puh: 041 317 0837
Y-tunnus: 2408711-2
www.trainermira.eu