Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • A-PRP-plasmahoito eli vampyyrihoito 99 € (arvo 250 €)

Talven jälkeen iho saattaa tuntua harmaalta ja elottomalta. PRP-plasmahoitoa käytetään heleyttämään harmaata tai sameaa ihoa ja korjaamaan ikääntymisen merkkejä. Plasmahoito korjaa juonteita, ryppyjä, arpia, tummia silmänalusia ja epätasaista ihoa. Toimenpide stimuloi ihoa uudistumaan ja tuottamaan uutta kollageenia, jolloin juonteet tasoittuvat ja arvet pehmenevät.

PRP-plasmahoito (Platelet Rich Plasma) eli yleisimmin tunnettu vampyyrihoito on luonnollinen vaihtoehto botuliinipistoksille ja täyteaineille. Toimenpiteessä käytetään asiakkaan omaa verta, minkä vuoksi allergiset reaktiot tai hylkimisoireet ovat äärimmäisen epätodennäköisiä. Toimenpiteessä otetaan pieni määrä verta, kuten normaalia verinäytettä otettaessa, ja veri sentrifugoidaan, jotta solut saadaan erotetuksi näytteestä pois. Jäljelle jäänyt plasma injektoidaan tämän jälkeen käsiteltävälle alueelle. Plasma sisältää runsaasti kasvutekijöitä ja verihiutaleita, jotka jo itsessään uudistavat ihokudosta sekä saavat alueella olevan oman plasman verihiutaleet aktivoitumaan. Plasmahoito stimuloi ihoa tuottamaan uutta elastiinia ja kollageenia.

Plasmahoidon avulla voi myös tehostaa hiusten, kulmakarvojen tai ripsien kasvua. Ensimmäiset 1–2 kertaa pysäyttävät hiusten, kulmakarvojen tai ripsien lähdön ja seuraavien kertojen jälkeen uutta kasvua alkaa tulla. Halutessasi voit kysyä lisätietoja hoidosta numerosta 045 527 0729 tai sähköpostiosoitteesta [email protected]

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä ja käytettävissä ma-la sopimuksen mukaan
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 527 0729 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

PR2YOU OY

PR2You:n esteettisestä hoitovalikoimasta löytyy täyteainehoitojen lisäksi esimerkiksi mesolankakohotuksia sekä PRP-hoitoja.  Helsingin Ullanlinnassa sijaitseva yritys tarjoaa kauneushoitojen lisäksi muun muassa laboratoriopalveluita ja kotisairaanhoitoa. Kokeet analysoidaan sertifioiduissa, viranomaisten hyväksymissä keskuslaboratorioissa. Löydät PR2You:n myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

PR2You Oy (toimii Hoitola Impressen tiloissa)
Tehtaankatu 19
00150 Helsinki
Puh: 040 527 0729
Y-tunnus: 2763245-4