Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Verkkosivut, 1–3 sivua 149€ (arvo 500€)

Haaveiletko uusista kotisivuista? Prima Concept tarjoaa räätälöityjä verkkoratkaisuja, jotka tekee läsnäolosi verkossa tuottoisaksi kokonaisuudeksi. Prima Concept suunnittelee ja luo yksilölliset verkkosivut juuri sinun tarpeidesi mukaan. Palvelua voivat hyödyntää niin yritykset, toiminimet, freelancerit, bloggarit kuin yksityishenkilötkin.

Verkkosivut suunnitellaan responsiivisiksi, jolloin ne toimivat hyvin myös mobiili- ja tablettilaitteissa. Mobiilioptimoinnilla varmistetaan, että verkkosivut aukeavat nopeasti ja selkeästi erilaisilla mobiililaitteilla sekä hakukoneissa. Hyvin suunnitelluilla verkkosivuilla tavoitat kohdeasiakkaasi onnistuneesti.

Palvelu sisältää:

– Aloitussivu, yksi sivu tai monisivuinen verkkosivusto (1 – 3 sivua)
– Responsiivinen tai mobiilioptimoitu verkkosivusto
– Yhteydenottolomake
– Sosiaalisen median jakamisen linkit
– Kuvagalleriasivu / kuvaslider / kuvakaruselli

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä ja on käytettävissä ma-pe
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin itse ja useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai puhelimitse numerosta 044 060 0662 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä

PRIMA CONCEPT

Prima Concept on suunnittelutoimisto, joka on toiminut jo 10 vuoden ajan niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Prima Conceptin palveluihin kuuluu graafinen suunnittelu, nettisivujen suunnittelu ja ja yrityksen indentiteetin rakentaminen. Yritys suunnittelee myös roll-upeja, standeja, bannereita, näyteikkuna materiaaleja ja muita promootioon tarvittavia painotuotteita.

DIILIÄ MYY

Prima Concept
Puh: 044 060 0662
[email protected]
Y-tunnus: 1774826-9
www.primaconcept.fi