Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Vitality Power -anti-age-kasvohoito 49€ (arvo 149€)

Keskeisellä paikalla Helsingin Kluuvissa sijaitseva Prokopeff Beauty tarjoaa nyt Vitality Power -anti-age-kasvohoidon alennettuun hintaan.

Kirkastava ja ravitseva kasvohoito sopii täydellisesti elottomalle iholle ja iholle jossa on ikääntymisen merkkejä. Hoito sisältää seuraavat vaiheet: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kylmä hydraatio, ultraäänikuorinta, aktiiviaineiden imeytys ja vitamiininaamio. Hoidon päätteeksi kasvoille levitetään ihotyypin mukainen loppuvoide.

Vitality Power -anti-age-kasvohoidon jälkeen ihosi kosteustasapaino ja ravinnepitoisuus paranevat. Lisäksi kasvojen verenkierto ja lymfakierto voimistuu uudistaen ihoa tehokkaasti.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Elenalle numerosta 045 200 8880 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

PROKOPEFF BEAUTY

Prokopeff brändiä edustava Elena on Suomen kosmetologien yhdistyksen jäsen (SKY-kosmetologi) ja CIDESCO-kosmetologi (Kansainvälinen kauneudenhoitoalan järjestö; Sveitsi, Zurich). Kosmetologin opinnot ja lukuisia täydennyskoulutuksia hän on suorittanut Suomessa ja Iso-Britaniassa. Elinan erityisosaamisiin kuuluu perinteinen ja innovatiivinen ihonhoito (atraumaattinen ihon puhdistus, mikroneulaus, karboksiterapia, kemialliset kuorinnat), ripsien ja kulmien kestovärjäykset, LashLift-kestotaivutukset, brow-käsittelyt, karvojen poisto sokeroimalla, jalkahoidot ja geelilakkaukset. Elena toimii Kluuvin vieressä sijaitsevassa viihtyisässä Salon Ansonissa. Salon Ansonissa pääset rentoutumaan ja päivittämään itsesi ammattilaisten käsittelyssä. Tutustu Prokopeff Beautyyn myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Prokopeff Beauty (toimii Salon Ansonin tiloissa)
Vuorikatu 8, Kaisaniemi/Kluuvi
00100 Helsinki
Puh. 045 200 8880
Y-tunnus: 2989488-8
www.anson.fi/kosmetologi