Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Winter Skin – talvihoito herkälle iholle 49€ (arvo 125€)

Winter Skin – talvihoito herkälle iholle on talven kuivattaman ihon pelastus. Erittäin hellävarainen hoito sopii kuivalle ja/tai normaalille iholle sekä couperosa- ja pintakuivalle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, entsymaattisen kuorinnan, kylmän hydraation, ultraäänikuorinnan, rauhoittavan tehoaineen, naamion ja loppuvoiteen. Täydellisen kosteutetun ihon lisäksi saat ammattimaiset kotihoitovinkit ja suositukset. Hoidon jälkeen kosteutustasopaino ja ravinnepitoisuus paranevat, hienot juonteet tasoittuvat sekä iho näyttää elinvoimaisemmalta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Elenalle numerosta 045 200 8880 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

PROKOPEFF BEAUTY

Prokopeff brändiä edustava Elena on Suomen kosmetologien yhdistyksen jäsen (SKY-kosmetologi) ja CIDESCO-kosmetologi (Kansainvälinen kauneudenhoitoalan järjestö; Sveitsi, Zurich). Kosmetologin opinnot ja lukuisia täydennyskoulutuksia hän on suorittanut Suomessa ja Iso-Britaniassa. Elinan erityisosaamisiin kuuluu perinteinen ja innovatiivinen ihonhoito (atraumaattinen ihon puhdistus, mikroneulaus, karboksiterapia, kemialliset kuorinnat), ripsien ja kulmien kestovärjäykset, LashLift-kestotaivutukset, brow-käsittelyt, karvojen poisto sokeroimalla, jalkahoidot ja geelilakkaukset. Elena toimii Kluuvin vieressä sijaitsevassa viihtyisässä Salon Ansonissa. Salon Ansonissa pääset rentoutumaan ja päivittämään itsesi ammattilaisten käsittelyssä. Tutustu Prokopeff Beautyyn myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Prokopeff Beauty (toimii Salon Ansonin tiloissa)
Vuorikatu 8, Kaisaniemi/Kluuvi
00100 Helsinki
Puh: 045 200 8880
Y-tunnus: 2989488-8
www.anson.fi/kosmetologi