Myös Klarnan osamaksulla tai laskulla.

TARJOUS

 • Omasalikortti-vuosijäsenyys (12 kk) P&T-kuntoklubille 199 € (arvo jopa 627 €)

Saavuta unelmiesi kunto P&T-kuntoklubilla! Saat nyt vuoden jäsenyyden superedulliseen 199 € hintaan. Kokeile kuntosalia 10 päivää maksutta ja tee sitten ostopäätös! Toimi nopeasti, sillä tarjous on myynnissä vain rajoitetun ajan!

P&T-kuntoklubeilla huolehditaan viihtyvyydestäsi monin eri tavoin. Salit ovat siistejä ja raikkaita. Kuntoiluviihtyvyyttä lisätään hyvällä ilmanvaihdolla, turvallisuutta riittävällä valaistuksella ja käytettävyyttä sopivalla määrällä kuntoilulaitteita. Saleilla huolehditaan myös siitä, ettet joudu jonottamaan. Jokaiselle P&T-kuntoklubilla on enimmäisjäsenmäärä, jota ei ylitetä. Näin varmistetaan, että pystyt kuntoilemaan tehokkaasti. Myös salien sijaintiin on kiinnitetty erityistä huomiota – kun kuntoilemaan lähteminen on helppoa, myös motivaatio pysyy korkealla!

P&T-kuntoklubeja on kolmenlaisia: Studio, StudioPlus ja Grande.

Studio (Jätkäsaari, Kaleva, Kivistö ja Ullanlinna)
Mukavan rehellinen, pienemmän kokoluokan korttelikuntosali. Voima- ja kestävyysharjoittelulaitteet. Vapaapainot. Personal Training, pienryhmävalmennus-, fysioterapia- ja hierontapalvelut yksikkökohtaisesti.

StudioPlus (Hämeenkyrö, Latokartano, Pitäjänmäki, Suutarila ja Tampella)
Mukavan rauhallinen, keskikokoinen korttelikuntosali. Monipuoliset voima- ja kestävyysharjoittelulaitteet. Vapaapainot. Lisävarusteita yksikkö- ja aluekohtaisesti. Personal Training, pienryhmävalmennus-, fysioterapia- ja hierontapalvelut yksikkökohtaisesti.

Grande (Keilaniemi ja Lielahti)
Monipuoliset, P&T:n kokokategorian suurimmat kuntosalit, joiden palveluvalikoima sisältää ainakin monipuolista pienryhmäliikuntaa sekä yksiköstä riippuen myös ryhmäliikuntaa. Monipuoliset voima- ja kestävyysharjoittelulaitteet. Vapaapainot. Lisävarusteita ja erilaisia kuntoilutuotteita yksikkö- ja aluekohtaisesti. Personal Training, pienryhmävalmennus, fysioterapia-, hieronta- sekä muut hyvinvointipalvelut peruspalveluvalikoimassa.

Keilaniemen kuntosalin Spa-osasto

EHDOT

 • Vaihda Offerilla-lahjakortti P&T-kuntoklubin avainkorttiin 30.12.2020 mennessä
 • Avainkortti on käytettävissä valitsemallasi kuntoklubilla. Kampanjassa mukana olevat kuntoklubit ovat Hämeenkyrö, Jätkäsaari, Kaleva, Keilaniemi, Kivistö, Latokartano, Lielahti, Pitäjänmäki, Suutarila, Tampella ja Ullanlinna
 • Olemassa olevaa jäsenyyttä ei voi vaihtaa tarjoushintaiseksi
 • Määräaikaisen kauden jälkeen jäsenyys jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana, normaalihintaisena jäsenyytenä. Klubikohtainen normaalihinta 39–49 €/kk
 • Keilaniemen ja Lielahden kuntoklubeilla tarjous sisältää myös ryhmäliikuntatunnit
 • Keilaniemen kuntoklubilla tarjous sisältää myös Spa-osaston käytön yleisten uimavuorojen mukaisesti
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Vaihda Offerilla-lahjakortti P&T-kuntoklubin avainkorttiin avoimien ovien aikana. Katso avoimien ovien ajankohdat P&T-kuntoklubin verkkosivuilta tai tiedustele puhelimitse numerosta 040 199 0194
 • Huomioithan, että P&T-kuntoklubi perii 10 € lisämaksun, mikäli avainkortti toimitetaan postitse

P&T-KUNTOKLUBIT

P&T-kuntoklubit on tarkoitettu aikuisille kuntoilijoille, joiden treenaamisen painopisteessä ovat arki- ja työkunnon ylläpitäminen, hyvinvointi ja terveys. P&T-kuntoklubeilla jokaista arvostetaan juuri sellaisena kuin on. Klubit ovat avoinna omalla avainkortilla joka päivä klo 5–23. Voit siis kuntoilla juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Käyt tutustumassa P&T-kuntoklubeihin tarkemmin Facebookissa.

DIILIÄ MYYP&T-kuntoklubi

Puls & Träning
Y-tunnus: 2388803-0
www.ptsalit.fi