Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä. Voit siis ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • Yksiön desinfiointisiivous tai otsonointisiivous 89 € (arvo 199 €)
  – säästä 55 %
 • Kaksion desinfiointisiivous tai otsonointisiivous 119 € (arvo 249 €)
  – säästä 52 %
 • Kolmion desinfiointisiivous tai otsonointisiivous 139 € (arvo 299 €)
  – säästä 54 %
 • Neliön desinfiointisiivous tai otsonointisiivous 159 € (arvo 349 €)
  – säästä 54 %
 • Viiden huoneen desinfiointisiivous tai otsonointisiivous 199 € (arvo 399 €)
  – säästä 50 %

Koronavirus on aiheuttanut huolta ihmisten keskuudessa. Viruksen leviämisen estämiseksi tai ainakin hidastamiseksi kannattaa muistaa siivoamisen tärkeys. Puhdas Unelma -pesula tarjoaa laadukkaita ja turvallisia desinfiointi- ja otsonointipalveluja kaiken kokoisiin koteihin.

Perusteellinen desinfiointisiivous on ylivoimaisesti paras keino turvata oma ympäristö virukselta.

Desinfiointisiivouksessa käytössä on alan parhaat desinfiointiaineet. Yritys käyttää Britech-tuotevalmistetta ja sen vaikuttavana aineena toimii stabiilissa muodossa oleva hypokloorihapoke (HOCl), joka on luonnon oma ase taudinaiheuttajia vastaan. Briotech tuhoaa tutkitusti 99,999 % sille altistuneista bakteereista ja viruksista. Hypokloorihapoke pystyy hajottamaan viruksien ja bakteerien rakenteita, vahingoittamatta kuitenkaan tervettä solukkoa eli se on täysin turvallinen iholle ja limakalvoille. Ennen desinfiointia pinnat pyyhitään puhtaiksi, jotta aine tarttuu viruksiin ja bakteereihin tehokkaammin. Briotechiä voidaan käyttää pintapyyhintäaineena kaikille pinnoille desinfiointiaineena alkoholipohjaisten aineiden sijasta.

Tutkimusten mukaan Briotech tehoaa mm. seuraaviin viruksiin:

▪ SARS
▪ Korona
▪ Ebola
▪ MRSA
▪ Salmonella
▪ Listeria
▪ Influenssa
▪ Entero

Haiseeko asunnossasi tupakka, lemmikki tai muu epämiellyttävä haju? Otsonointi pelastaa!

Otsonikaasulla saadaan tehokkaasti puhdistettua tilasta kuin tilasta ei-toivotut hajut. Jopa vuosikymmeniä seinätapetteihin pinttynyt tupakan haju poistuu muutamassa vuorokaudessa, kun otsonaattori jätetään puhdistettavaan tilaan hurisemaan. Otsonoinnilla hoidetaan niin eläinten, ihmisten kuin vaikkapa juuri tupakan tai kissan aiheuttamat pinttyneet hajut. Otsonoinnin teho ei jää yksin hajuhaittojen poistamiseen, sillä se poistaa tilasta epämiellyttävien tuoksujen lisäksi terveydelle haitallisia home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Otsonointia käytetään yleisesti tiloissa, jotka ovat kärsineet esimerkiksi kosteusvaurioista. Homeelle herkästi oireilevat ovat saaneet avun otsonista, joten käsittely on palvelus sekä hajuaistille että omalle terveydelle. Otsonikäsittely tuuletuksineen kestää noin kaksi päivää.

Niin desinfiointisiivouksestä kuin otsonoinnista on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Kuva: Puhdas Unelma

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
 • Lahjakortti on käytettävissä Uudenmaan alueella
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 045 246 6422 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä palveluntarjoajalle

PUHDAS UNELMA

Puhdas Unelma tuo pesupalvelut suoraan kotiisi pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Porvoossa ja Tampereella. Desifioimme kaikenlaiset tilat mm. toimistot, asunnot rappukäytävät tuotantotilat saniteettitilat aivan kaikki, ennen desinfiointia pinnat pyyhitään puhtaiksi, tämä aine tappaa tutkitusti kaikki virukset ja bakteerit. Teemme myös siivoukset ja tekstiilipesut. Yritys puhdistaa ympäristöystävällisillä pesuaineilla monipuolisesti myös kodintekstiilejä ja huonekaluja. Palvelutarjonnasta löytyvät myös muun muassa venetekstiilien pesut sekä autonpenkkien syväpuhdistukset.

DIILIÄ MYY

Puhdas Unelma
Puh: 045 246 6422
Y-tunnus: 2558272-1
www.hajunpoisto.net