Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 17.6.2021 asti. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • 1 kk salikortti 15 € (arvo 45 €)

Saat nyt yhden kuukauden kuntosalikortin Pyynikki Gymiin 67 % alennuksella! Erinomaisesti varustellusta 500 m² kuntokeskuksesta löydät laadukkaat Precor-merkkiset harjoittelulaitteet, tilavan vapaapainoalueen sekä venyttely- ja budo-osaston. Pyynikki Gymille pääset treenaamaan mihin vuorokaudenaikaan tahansa, sillä kuntosali on auki 24/7. Paikalla on joka päivä myös kuntosalin ystävällinen henkilökunta, jolta voit kysyä apua tarvittaessa.

Kuntosalilta sinun on myös mahdollista ostaa laadukkaita Gorilla Wearin, Skip Nutritionin sekä Stacker2:n tuotteita, jotka tukevat harjoitteluasi. Gorilla Wear tarjoaa funktionaalisia ja laadukkaita urheiluvaatteita, jotka myös näyttävät hyvältä! Skip Nutrition valmistaa Suomen johtavia ravintolisiä. 1971 vuodesta lähtien Ruotsissa valmistetut tuotteet ovat pohjoismaisella luottamuksella valmistettu lisä tukemaan treenisi tavoitteita. Stacker2-energiajuoma sarja Amerikasta tuo raikkaita ja leikkisiä makuja tehostamaan treeniäsi. Tuotteet ovat maukkaita, luotettavia, sokerittomia ja sopivat kaikkiin ruokavalioihin.

Tutustu alta Pyynikki Gymin asiakkaiden antamiin loistaviin arvosteluihin:

”Hieno uudistuva sali, loistava monenlaiseen treenailuun ja erittäin lähellä asutusta”

”Kaikki mitä kehittymiseen vaaditaan!”

”Kehittyvä ja asiakaslähtöinen 👍 ”

Pyynikki Gym

Pyynikki Gym

Pyynikki Gym
Kuvat: Pyynikki Gym

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 17.6.2021 asti
  • 1 lahjakortti per asiakas
  • Lahjakortti on vaihdettava salikorttiin asiakaspalvelun aukioloaikojen aikana: ma-to klo 9–21, pe klo 9–18, la klo 10–15 ja su klo 12–18

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kuntosalilla

PYYNIKKI GYM

Pyynikki Gym on aloittanut toimintansa vuonna 2016 Suomen Trikoon entisissä tehdastiloissa. Pyynikki Gymiltä löydät 500 m² kuntosalin lisäksi kursseja esimerkiksi painiin ja nyrkkeilyyn sekä kattavat hieronta- ja personal training -palvelut. Saatavilla on myös harjoitteluasi tukevaa opastusta ruokavalioon liittyen. Tutustu Pyynikki Gymiin lisää yrityksen Instagramissa, Facebookissa ja Youtubessa.

Näin saavut paikalle:

Bussilla: Tampereen joukkoliikenteen linjan 25 Trikookujan pysäkki sijaitsee Pyynikin Trikoon kiinteistössä, Pyynikintien varrella. Salille pysäkiltä on matkaa vain muutama sataa metriä.

Autolla tai kevyen liikenteen reittejä käyttäen: Käänny Pyynikintie 25 kohdalta Nahkakujalle, kohti Pyhäjärven rantaa.

DIILIÄ MYY

Pyynikki Gym
Pyhäranta 7
33230 Tampere
Puh. 046 660 4878
Y-tunnus: 31795416
www.pyynikkigym.fi