OSALLISTU ARVONTAAN JA VOITA RINTALIIVIT JOKA KUUKAUDELLE!

Onko sinulla D-kuppi tai isompi? Hyviä uutisia – QueenShop avaa marraskuun lopussa uuden verkkokaupan Euroopan laajimmalla D+ kokoisten liivien valikoimalla. Osallistu nyt arvontaan, jossa voit voittaa rintaliivit vuodeksi – eli uudet liivit joka kuukaudelle ensi vuodeksi.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa ja nopeaa. Pääpalkinnon arvo on noin 2.000€, sillä voit voittaa ensi vuoden rintaliivit itsesi lisäksi myös kolmelle ystävällesi. Pääpalkintoja arvotaan viisi kappaletta, joten kannattaa osallistua jo tänään! Arvontaan osallistuminen on ilmaista.

Pääpalkinnot arvotaan viidelle osallistujalle, joilla on neljä pistettä tai enemmän. Pääpalkinto on vuoden rintaliivien kestotilaus voittajalle ja hänen kolmelle ystävälleen. Lisäksi QueenShop arpoo 10 kappaletta kolmen kuukauden kestotilauksia. Pääpalkintojen voittajat ja heidän kolme ystäväänsa saavat valita haluamansa rintaliivit QueenShopin valikoimasta. Rintaliivit toimitetaan joka kolmas kuukausi vuoden 2020 aikana.

ARVONTAAN OSALLISTUMINEN

1. Klikkaa ”OSALLISTU ARVONTAAN”-nappia
2. Täytä yhteystietosi ja kuppikokosi. Voit myös osallistua Facebook-tunnuksillasi
3. Hyväksy kilpailun säännöt ja ehdot
4. Seuraa ohjeita ja näin olet mukana pääpalkinnon arvonnassa

EHDOT

  • Osallistu arvontaan 23.12.2019 klo 23.59 mennessä
  • Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi
  • Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse
  • Voittajien on vastattava järjestäjälle 30.12.2019 mennessä tai järjestäjällä on oikeus arpoa uudet voittajat
  • Yhteystietoja käytetään voittajan tavoittamiseen sekä markkinointiin, mainontaan tai muihin kaupallisiin toimenpiteisiin

QUEENSHOP

Miksi QueenShop? QueenShop tarjoaa yli 300 rintaliivin valikoiman kurvikkaille naisille, joiden kuppikoko on D tai sitä isompi. Kaikkia malleja on saatavilla jopa yli 50 eri koossa Euroopan merkittävimmiltä valmistajilta. Siksi QueenShop-verkkokaupasta löydät aina oikean kokoiset ja silmiä miellyttävät rintaliivit itsellesi. Löydät QueenShopin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

QueenShop
Väike-Ameerika 8
10129 Tallinna
Y-tunnus: EE101999366
www.queenshop.fi