Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kahden päivän Querelle-festariliput kahdelle yhden hinnalla 89€ (arvo 178€)

Querelle on festivaali, jonka tarkoitus on edistää ihmisten välistä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, sekä pyrkiä myönteisyydellä osoittamaan, että erilaisuus on rikkaus. Querelle on riehakas, ylpeä, älyllinen, oikeudenmukainen ja karnevalistinen festivaali, jonka ohjelma muodostuu musiikista, kirjallisuudesta, drag-artisteista, keskusteluista, stand upista, tanssista, euroviisuista ja installaatioista.

Festivaalialueena toimii Bruce Oreckin The Train Factory. Vallilan makasiinien historialliset rakennukset tarjoavat kauneudessaan hätkähdyttävät puitteet ainutlaatuiselle hankkeelle. Konepajan entisiin tuotantotiloihin rakennetaaan kuusi ohjelmaprofiililtaan toisistaan poikkeavaa lavaa, joiden kapasiteetti vaihtelee neljästä tuhannesta pariin sataan.

Querelle Festivaaleilla esiintyy mm. seuraavat artistit: Alaska Thunderfuck, Chelsea Manning, Peaches, Mykki Blanco, Big Freedia, Jorma Uotinen, Yona, Rosita Luu ja Chicks on Speed. Querelle Festivaalien ohjelmaan voit tutustua festareiden nettisivuilla. Löydät tapahtuman myös Facebookista ja Instagramista.

Tapahtumapaikka The Train Factory – Vallila

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa tapahtuman ajan 26.–27.4.2019
  • Offerillan lahjakortti toimii lippuna tapahtumaan
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä festivaaleilla

DIILIÄ MYY

Querelle Festivaali
The Train Factory – Vallila
Aleksis Kiven katu 17
00150 Helsinki
Y-tunnus: 2921928-4
www.querelle.fi