Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 50 min klassinen tai urheiluhieronta 25€ (arvo 55€)

R5 Athletics and Health auttaa sinua sanomaan hyvästit jumeillesi! Valitse nyt 50 minuutin klassinen tai urheiluhieronta ja saat taas nauttia vetreästä kropasta. Mietitkö vielä, kumpi hieronta sinun kannattaisi valita? Lue alta hierontatekniikoiden hyödyistä.

Klassinen hieronta on lihasta rentouttavaa ja muokkaavaa hierontaa, jossa elvytetään koko kehon nestekiertoa. Hieronta toteutetaan eri voimakkuuksilla, mikä venyttää ja muokkaa lihaksia eri suuntiin. Hieronnassa hyödynnetään myös puserteluja, ravistuksia, taputuksia ja täristelyjä. Kaikki otteet tähtäävät lihasjännityksen lievittämiseen ja kehon rentouttamiseen. Klassinen hieronta tuo apua myös stressiin ja jännityspäänsärkyyn.

Urheiluhieronta on klassista hierontaa tehokkaampaa ja lihasta muokkaavampaa, minkä ansiosta se on erittäin tehokas tapa huoltaa lihaksia. Urheiluhieronta sopii erinomaisesti kaikille, sillä hieronnan positiiviset vaikutukset ovat samat riippumatta hierottavan urheilullisesta lähtötasosta tai lihaskoostumuksesta. Hieronnan päätarkoituksena on lievittää stressiä ja jännitystä, joka on kertynyt kehon pehmytkudoksiin liikunnan aikana. Hieronnalla voidaan hoitaa tai ennaltaehkäistä myös ylirasituksesta johtuvia pieniä vammoja tai vaurioita nopeasti ja tehokkaasti.

Hieroja Benjamin Lemberg yhdistelee hoidoissa klassista hierontaa, urheiluhierontaa ja passiivisia venytyksiä. Hän antaa asiakkaille tarvittaessa myös kotihoito-ohjeita.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Benjaminille R5 Athletics and Healthin onlinevarausjärjestelmästä. Valitse ”Offerilla hieronta” ja haluamasi aika
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hierojalla

R5 ATHLETICS AND HEALTH

R5 Athletics and Health on Helsinkiläinen 2010 perustettu liikunta- ja hyvinvointialan yritys, jonka palvelun keskiössä ovat ammattitaitoinen henkilökohtainen valmennus, moniammatilliset terveyspalvelut ja laadukas kuntotestaus. R5 tarjoaa myös laajasti erilaisia yrityspalveluita, kuten ryhmäliikuntaa, yrityshierontaa ja työhyvinvointipäiviä. Katso kaikki palvelut ja tutustu R5-tiimiin heidän kotisivuillaan. Seuraa R5 Athletics and Healthia myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

R5 Athletics and Health
Läkkisepäntie 20 b
00620 Helsinki
Puh: 040 5647655
Y-tunnus: 2327902-4
www.r5.fi