Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 31.12.2020. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Ravintola Laventelin ravintolalahjakortti 18,90 € (arvo 25 €)

Nauti ravintola Laventelin Välimeren herkuista ravintolalahjakortilla! Lahjakortti on käytettävissä koko ravintolan tarjontaan – niin ruokiin kuin juomiin. Ravintolan á la carte -ruokalistalta löydät grilliruokaa, falafelejä, kebabia, pizzaa, salaatteja ja paljon muuta! Päivittäin vaihtuvassa lounasbuffetissa pääsee maistelemaan eri Välimeren maiden maukkaita ja terveellisiä ruokia. Lounasaikaan arkisin klo 10.00–15.00 syöt ja juot niin paljon kuin haluat. Lounasbuffetissa on tarjolla alkukeitto, erilaiset lämpimät ruoat, runsas Välimeren salaattipöytä, uunituoreet leivät, jälkiruoka sekä kahvi/tee. Á la carte -listan ruoat ovat saatavana aamusta iltaan ja ne valmistetaan ammattitaidolla ja tuoreista Välimerellisistä raaka-aineista ja erikoisyrteistä.

Tervetuloa herkuttelemaan ja nauttimaan – et tarvitse pöytävarausta ja annokset saa myös halutessasi mukaan.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2020 asti
  • Voit ostaa/käyttää niin monta lahjakorttia kuin haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

RAVINTOLA LAVENTELI

Ravintola Laventeli on Välimeren ruokia tarjoava ravintola, joka sijaitsee Helsingin Konalassa Kauppakeskus Ristikon 1. kerroksessa. Tervetuloa maistelemaan eri Välimeren maukkaita, herkullisia ja terveellisiä ruokia. Ravintola toteuttaa myös pito-ja juhlapalveluita. Tervetuloa herkuttelemaan ja nauttimaan – et tarvitse pöytävarausta ja annokset saa myös halutessasi mukaan. Löydät ravintolan myös Facebookista ja Instagramista.

Aukioloajat:

Ma–pe 10.00–21.00
La-su 11.00–22.00

DIILIÄ MYY

Ravintola Laventeli
Ajomiehentie 1
00390 Helsinki
Y-tunnus: 2871565-7
www.ravintolalaventeli.fi