Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • RE/MAX – myyntitoimeksianto ja 500€ arvoinen matkalahjakortti 0€

Kevät on loistava aika myydä asunto! Jos olet myymässä asuntoasi ja haluat siitä parhaan mahdollisen hinnan helposti ja nopeasti, niin sinun kannattaa tehdä asunnostasi myyntitoimeksianto RE/MAXin kanssa. Toteutuneista kaupoista saat 500€ arvoisen matkalahjakortin!

Jos haluat, että RE/MAX myy asuntosi, niin toimi näin:
1. ”osta” lahjakortti
2. RE/MAX ottaa sinuun yhteyttä lahjakortin oston jälkeen
3. Kun asunto menee RE/MAXin kautta kaupaksi, saat matkalahjakortin

Henkilökohtainen RE/MAX-kiinteistönvälittäjäsi auttaa sinua kaikissa asuntosi myyntiin liittyvissä asioissa ja vie koko myyntiprosessin alusta loppuun luotettavasti ja nopeasti. RE/MAXin kautta saat koulutetun kiinteistönvälitysalan ammattilaisen lisäksi asunnollesi maan laajimman verkkonäkyvyyden niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Lunasta siis itsellesi Offerilla-lahjakortti 0€ hintaan, ja RE/MAX on sinuun yhteydessä juuri sinulle parhaan kiinteistönvälittäjän löytämiseksi.

EHDOT

 • Matkalahjakortin arvo 500 euroa
 • Matkalahjakortin luovuttaa myyntitoimeksiannon tehnyt RE/MAX-kiinteistönvälitystoimisto
 • Aurinkomatkojen lahjakortti on voimassa 2 vuotta lunastuspäivästä. Lahjakortilla voi maksaa Aurinkomatka-pakettia Aurinkomatkojen verkkosivuilla, palvelutoimistossa ja myyntipalvelussa. Katso tarkemmat tiedot Aurinkomatkojen lahjakortista täältä
 • Matkalahjakortti annetaan kauppaan johtaneesta myyntitoimeksiannosta, eli onnistuneista asuntokaupoista
 • Voimassa koko Suomessa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • RE/MAX-kiinteistönvälittäjä ottaa sinuun yhteyttä lahjakortin oston jälkeen
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio kiinteistönvälittäjällesi
 • Tarjous koskee vain uusia toimeksiantoja, lahjakortti tulee esittää ennen toimeksiannon tekoa

RE/MAX FINLAND

Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on lähes 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla Suomessa, ja välittäjämäärä on kasvussa. Yhtiön tavoitteena on palvella jokaista asiakasta tasalaatuisesti ja laadukkaasti, oli kyse asunnon sitten myymisestä, ostosta tai vuokrauksesta.

REMAX toimii globaalisti yli 44 vuoden kokemuksella yli 100 maassa noin 7500 toimiston ja yli 115 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 11 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa.

DIILIÄ MYY

RE/MAX Finland
Y-tunnus: 2019179-9
www.remax.fi