Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Seitsemän ruokalajin Chef’s Menu kahdelle 149 € (arvo 188 €)

Tervetuloa makumatkalle ranskalais-skandinaaviseen keittiöön!

W30-ravintolan menut rakennetaan kauden tuoreista raaka-aineista ja ruoan valmistuksessa käytetään erilaisia tekniikoita kulinaarisen kokemuksen maksimoimiseksi. Seitsemän ruokalajin menussa pääset nauttimaan keittiön luomia toinen toistaan upeampia taideteoksia. Annokset tukevat toisiaan ja luovat harmonisen kokonaisuuden, jonka voit halutessasi nauttia ammattitaitoisen sommelierimme valitsemien viinien kera.

Ravintola sijaitsee historiallisessa Wuorion talossa, jossa korkea huonekorkeus ja valtavat ikkunat Unioninkadulle kruunaavat makumatkasi. Nyt teillä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä maistamaan vahvan kilpailutaustan omaavien keittiömestareiden taidonnäytteitä erittäin edulliseen kampanjahintaan. Ravintoloitsija Kristian Vuojärvi on toiminut vuosina 2016–2020 Suomen kokkimaajoukkueen johtajana ja keittiössämme työskentelee joukko kilpailutaustan omaavia huippukokkeja. Ravintolan keittiöpäällikkönä toimii Simo Pietarinen.

Ravintola W30 on auki tiistaista lauantaihin klo 16 eteenpäin. Suosittelemme tekemään pöytävarauksen ravintolan onlinevarausjärjestelmästä.

Lue myös Helsingin Sanomien artikkeli ”Uusi W30-ravintola tarjoaa mestaritason makuja kokkimaajoukkueen taidokkuudella valmistettuna”

Kuvat: W30

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti
  • Ei take away -mahdollisuutta
  • Vesi on tilauksen yhteydessä maksullinen
  • Pöytävaraus peruutettava viim. 24 h ennen varausta
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Pöytävaraus ei ole pakollinen, mutta suositeltavaa. Tee pöytävaraus Restauarant W3o onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

RESTAURANT W30

W30 sijaitsee historiallisessa Wuorion talossa, jossa korkea huonekorkeus ja valtavat ikkunat Unioninkadulle kruunaavat makumatkasi. Ravintolan ravintoloitsija Kristian Vuojärvi toimii myös Suomen kokkimaajoukkueen johtajana ja keittiössä työskentelee joukko kilpailutaustan omaavia huippukokkeja. Keittiöpäällikkönä toimii Simo Pietarinen. Löydät W30-ravintolan myös Facebookista ja Instagramista.

Normaalihinta perustuu W30:n asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 18.11.2020.

Kuva: W30

DIILIÄ MYY

Restaurant W30
Unioninkatu 30
00100 Helsinki
Puh: 050 354 8855
Y-tunnus:3121782-7
www.restaurantw30.com