TARJOUS

 • Hotelliyö kahdelle double/twin-huoneessa sis. aamiaisen 79 € (arvo jopa 160 €)
  – säästä jopa 50 %
 • Hotelliyö kahdelle superior-huoneessa sis. aamiaisen 89 € (arvo jopa 180 €)
  – säästä jopa 50 %

Hotel Rivoli Jardin on elegantti neljän tähden hotelli aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa. Myös erinomaiset ravintolat, viinibaarit ja museot ovat kivenheiton päässä ja Helsingin kauppatorille on vain viiden minuutin kävelymatka. Rivoli Jardinin huoneet ovat tunnelmallisesti ja tyylikkäästi sisustettuja ja niissä on huomioitu etenkin nykypäivän liike- ja lomamatkailijoiden tarpeet. Käytössäsi ovat myös aulabaari, pieni kuntosali ja sauna. Hotelli on saanut asiakkailta erinomaisia arvosteluita muun muassa sijainnista, huoneiden viihtyvyydestä ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Rivoli Jardinin henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan uniikista hotellikokemuksesta pääkaupungin sydämeen. Tarjouksiin kuuluu yksi kahden hengen huone ja aamiaiset. Tutustu hurmaavaan Rivoli Jardiniin Facebookissa ja Instagramissa.

Hotelli Rivoli Jardin:

– sijainti rauhallisella sisäpihalla Helsingin Kaartinkaupungissa
– kaikissa huoneistoissa ilmastointi, minibaari ja langaton internetyhteys.
– Tarjouksen ostaneille minibaarin tuotteet -20 %
– aulabaari, aamiaisravintola, sauna ja kuntoiluhuone
– Hotellin vieressä on Kasarmitorin Carparkin parkkihalli, josta löytyy myös autopesupalvelut. Hotellin Jardinin asiakkaat saavat 20 % alennuksen parkkihallin käytöstä

Kansainvälisestä ja urbaanista Helsingistä löytyy aina uutta nähtävää ja tekemistä jokaiselle vuodenajasta riippumatta. Kaupungin tarjonta on pullollaan tasokkaita ravintoloita, erinomaisia ostosmahdollisuuksia, museoita ja kulttuuritapahtumia. Shoppailun ja kulttuurin lisäksi Helsingistä löytyy myös paljon hyviä ulkoilumahdollisuuksia, esimerkiksi Töölön- ja Eiranranta.

Huomioithan, että ravintoloiden ollessa suljettuna koronarajoitusten johdosta, tarjolla ei ole buffet-aamiaista. Aamiainen kuitenkin kuuluu hintaan ja se hoidetaan muulla tavalla.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 30.9.2021 asti
 • Varaukset vain sähköpostitse
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa 2 lahjakorttia ja käyttää se samalla käynnillä

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Hotellivaraukset vain sähköpostitse osoitteesta [email protected] Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hotellissa

HOTELLI RIVOLI JARDIN

Hotel Rivoli Jardin on elegantti neljän tähden hotelli aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa. Myös erinomaiset ravintolat, viinibaarit ja museot ovat kivenheiton päässä ja Helsingin kauppatorille on vain viiden minuutin kävelymatka. Rivoli Jardinin huoneet ovat tunnelmallisesti ja tyylikkäästi sisustettuja ja niissä on huomioitu etenkin nykypäivän liike- ja lomamatkailijoiden tarpeet. Käytössäsi ovat myös aulabaari, pieni kuntosali ja sauna. Hotelli on saanut asiakkailta erinomaisia arvosteluita muun muassa sijainnista, huoneiden viihtyvyydestä ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Rivoli Jardinin henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan uniikista hotellikokemuksesta pääkaupungin sydämeen. Tutustu hurmaavaan Rivoli Jardiniin Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Hotelli Rivoli Jardin
Kasarmikatu 40
00130 Helsinki
Y-tunnus: 2724610-7
www.rivoli.fi