TARJOUS

 • 2 vrk majoitus 2 makuuhuoneen huoneistossa 179 € (arvo 296 €)
  – säästä 40 %
 • 3 vrk majoitus 2 makuuhuoneen huoneistossa 249 € (arvo 444 €)
  – säästä 44 %

Saimaa Marina Gardenilta täydellinen loma-asunto arjen irtiottoon! Sijainniltaan ensiluokkainen Marina Village sijaitsee aivan rannan tuntumassa New Port Saimaa Gardenin vierasvenesataman läheisyydessä. Palvelut eivät tosiaan ole kaukana, sillä Holiday Club Saimaa kylpylään matkaa on vain 200 metriä, ja kauppakeskus Capri sijaitsee 400 metrin päässä. Suoraan loma-asuntojen vierestä lähtee upeat ulkoilureitit Saimaan rannan tuntumassa Tiuruniemen suuntaan, ja Golf Saimaan 18 reikäisen kentän läheisyyteen.

Saimaa Marina Garden tarjoaa nyt kauttamme 73-83 m² miellyttäviä kahden makuuhuoneen täysvarusteltuja lomahuoneistoja! Lomahuoneistojen yhtenäisissä oleskelutiloissa on täydelliset puitteet yhteisen ajan viettämiselle muun muassa syöden ja rentoutuen, tunnelmaa ja lämpöä olohuoneeseen tuovan takan räiskyessä vierellä. Makuuhuoneita lomahuoneistossa on kaksi, antaen mahdollisuuden myös omaan rauhaan. Makuuhuonevastaisesti huoneistosta löytyvät kaksi suihku- ja wc-tilaa. Jokaisessa huoneistossa on oma sauna, terassi sekä parveke. Huoneistot on myös varustettu pyykinpesukoneilla. Majoitus on validi maksimissaan 6 henkilölle, sillä lomahuoneistoista löytyy vieraille makuupaikat kahdesta makuuhuoneesta ja vuodesohvalta.

Saimaa Saimaa
Kuvat: Saimaa Marina Garden Apartments

Lähde siis hyvin ansaitulle lomalle Suomen suurimman, kauneimman, ja kenties idyllisimmän järven äärelle Saimaalle! Nauti ulkoilusta, käy ostoksilla, pulahda kylpylään, hemmottele itseäsi hoidoilla tai vietä päivä vaikkapa golfin parissa – tai yksinkertaisesti rentoudu laadukkaassa lomahuoneistossa. Tekemistä riittänee niin lapsille, kuin aikuisillekin!

Saimaa Saimaa2
Kuvat: Saimaa Marina Garden Apartments

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 31.5.2022 asti pois lukien viikko 8, sekä pääsiäinen 14.-18.4.
 • Varaukset saatavuustilanteen mukaan
 • Tarjous koskee vain sähköpostilla tehtyjä varauksia
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Tee varaus sähköpostitse osoitteesta [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

SAIMAAN MARINA GARDEN APARTMENTS

DIILIÄ MYY

Saimaan Marina Garden Apartments
Alminraitti 4
55320 Lappeenranta
S-posti: [email protected]
Y-tunnus: 3212512-3
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin matkailudiileihin!

 

*  Tähdellä merkityt diilit (otsikon perässä tähtisymboli *) on poissuljettu alennuskampanjoista, ellei alennuksen yhteydessä mainita toisin.