Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kolmen kuukauden kuntosalijäsenyys 45€ (arvo 135€)

Sali 82 tarjoaa nyt 3 kuukauden kuntosalikortin! Kuntosalin tilat on jaettu kahteen osaan; aloittelijoille ja kuntoilijoille soveltuva rauhallisempi laitepainotteinen osio, joka on salin etualalla ja salin takaosasta löytyvä ns. raskaampi kalusto. Salilta löytyy useita penkkipunnerrus- ja kyykkypaikkoja, voimanostolava ja laitteita, jotka mahdollistavat kovankin treenin. Jos kaipaat vaihtelua kuntosalitreenaamiseen, Sali 82 tarjoaa myös erillisen tilan toiminnalliseen harjoitteluun, josta löytyy esimerkiksi merimiesköydet, kelkka vetämistä tai työntämistä varten, traktorin rengas ja lekat. Kulkuavaimella pääset treenaamaan ympäri vuorokauden, juuri silloin kun sinulle sopii.

EHDOT

  • Lahjakortti on vaihdettava salikorttiin kuukauden sisällä ostohetkestä
  • Vain asiakkaille, joilla ei ole ollut Sali 82:n kuntosalikorttia viimeisten 5 vuoden aikana
  • Kulkuavain 15€ lisämaksusta
  • Asiakaspalvelun aukioloajat ma pe klo 12-20, to-pe klo 15-20 ja la 12-15
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kuntosalilla

SALI 82

Sali 82 sijaitsee Turun Saippua Centerillä ja salin tavoite on tarjota jokaiselle asiakkaalle treenaamisesta paras mahdollinen hyöty.  Salilta löydät mm. voimanostolavan, alueen toiminnalliseen harjoitteluun vihermattoineen, laajan laitekannan aerobiseen harjoitteluun, valikoiman vapaita painoja sekä huolella valittuja laitteita, lapsinurkkauksen sekä solarium huoneet. Myös pukuhuoneet sekä sauna- ja suihkutilat on löytyvät. Perille pääset busseilla 8, 12, 32, 42 ja 100. Autoilijoille pihalta löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa.

DIILIÄ MYYsali82logo1

Sali 82
Artturinkatu 2
20200 Turku
Puh: 02 251 8507
Y-tunnus: 1643581-8
www.sali82.fi