Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Huulten muotoilu ja täyttö 199€ (arvo 340€)

Toteuta vihdoinkin haaveesi täyteläisistä huulista! Salon Dayluxin huulten muotoilu ja täyttö tehdään ranskalaisen Dermafill-tuotemerkin hyaluronihappopohjaisella täyteaineella. Hyaluronihappo on turvallinen ja ihossa luonnollisesti esiintyvä erittäin kosteuttava aine, jolla saadaan vaivattomasti luotua asiakkaan toiveiden mukainen lopputulos. Ennen toimenpidettä hoitolan ammattitaitoinen henkilökunta kartoittaa asiakkaan toiveet ja tarpeet, jonka jälkeen huulet puhdistetaan ja niille levitetään puudutusaine. Täyteaine injektoidaan ohuella neulalla ja aine tasoitetaan sormin huulia painelemalla.

Huulten muotoilu ja täyttö sopii suuremmista huulista haikaileville, huulten sisäiseen kosteutukseen sekä huulten ja suupielien juonteiden tasoitukseen. Huomioithan, että hoidon tulokset eivät ole pysyviä. Säännöllinen uudelleenkäsittely on toimenpiteen tuloksien ylläpitämisen suhteen tarpeen.

Tarjous sisältää 1 ml Dermafill-täyteainetta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kuukautta ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 050 577 5795 tai Salon Dayluxin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

SALON DAYLUX

Salon Dayluxin kauneushoitola sijaitsee Vantaan Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan juna- ja linja-autoaseman läheisyydessä. Kauneushoitolan monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa parturi-kampaamopalvelut, kasvo- ja vartalohoidot sekä meikkauspalvelut. Salon Dayluxissa sinua palvelee ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Yritys on kansainvälisen kosmetologijärjestö CIDESCO:n jäsen. Löydät Salon Dayluxin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Salon Daylux
Asematie 1, 01300 Vantaa
Puh: 050 577 5795
Y-tunnus: 2794763-2
www.daylux.fi