Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kemiallinen geelikuorinta 55€ (arvo 110€)
  • Retinolipitoinen happokuorinta 70€ (arvo 160€)

Kauneushoitola Salon Lady Chair antaa ihollesi kirkkautta ja pehmeyttä kemiallisella kasvokuorinnalla. Valittavana on joko kemiallinen geelikuorinta tai retinolipitoinen happokuorinta. Geelikuorinta uudistaa ihoa tehokkaasti, ja tekee siitä puhtaamman, kirkkaamman ja raikkaamman. Kuorinnassa käytetään hedelmähappoa, ja hoito on kivuton eikä aiheuta ihon hilseilyä. Geelikuorinta on tehokas ratkaisu moniin iho-ongelmiin – sillä voidaan hoitaa esimerkiksi pigmenttiläiskiä, couperosa-ihoa sekä rasvaista ja tulehtunutta ihoa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hapotuskäsittely, naamio sekä rauhoittava hoitovoide.

Retinolipitoinen happokuorinta on hellävarainen ja pinnallinen kuorinta, joka sopii kaikille ihotyypeille. Retinoli eli A-vitamiini tasapainoittaa ihoa ja nopeuttaa sen uudistumista, tasoittaa väriä ja estää ihohuokosten tukkeutumista. Lisäksi hoito tasapainoittaa talineritystä, vähentää ihon epäpuhtauksia ja pintakuivuudesta aiheutuvia juonteita. Hoidon vaikutuksena myös ihonhoitotuotteiden imeytyvyys paranee. Hoito aiheuttaa pari päivää kestävän ihon hilseilyn.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h aikaisemmin
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 09 260 0070 tai 044 333 9090, ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä Offerilla-lahjakortin paperi- tai mobiiliversio paikan päällä

SALON LADY CHAIR

Salon Lady Chair on monipuolinen kauneushoitola Helsingin Punavuoressa. Hoitotarjonnasta löytyy mm. kasvohoidot, jalkahoidot, ripsienpidennykset ja sokeroinnit. Hoitolassa palvelee SKY-kosmetologiksi valmistunut Madina, joka palvelee asiakkaita yksilöllisesti aina tämän tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Löydät Salon Lady Chairin myös Facebookista.

Aukioloajat:
ma-pe 10–19
la 11–17

Normaalihinta perustuu Salon Lady Chairin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 20.11.2017.

DIILIÄ MYY

Salon Lady Chair
Albertinkatu 10
00150 Helsinki
Puh: 09 260 0070 ja 044 333 9090
Y-tunnus: 2413888-0
www.salonladychair.com