Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • 60 min ultraäänikasvohoito 45€
  • 60 min kasvojen timanttihionta 45€
  • 75 min mekaaninen kasvohoito 49€

Valinnainen kasvohoito Kampissa! Kauneushoitola Salon Nyyti tarjoaa nyt 60 minuutin ultraäänipuhdistuksen, 60 minuutin timanttihionnan sekä 75 minuutin mekaanisen kasvohoidon. Voit tutustua kauneushoitoihin tarkemmin alta:

Ultraäänikasvohoito
Kasvohoito ultraäänikuorinnalla kestää 60 minuuttia ja sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, kevyen hieronnan ja loppuvoiteen. Sopii erityisesti samealle ja epäpuhtaalle iholle, sillä ultraäänipuhdistus kuorii ja syväpuhdistaa ihoa ja tekee siitä kirkkaan.

Kasvojen timanttihionta
Kasvohoito timanttihionnalla kestää 60 minuuttia ja alkupuhdistuksen, timanttihionnan, kevyen hieronnan ja loppuvoiteen. Hoito sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta uudistaa, kirkastaa, tasoittaa sekä puhdistaa tehokkaasti ihoa.

Mekaaninen kasvohoito
Kasvohoito mekaanisella kuorinnalla kestää 75 minuuttia ja sisältää alkupuhdistuksen, mekaanisen kuorinnan, kasvonaamion, kevyen hieronnan sekä rauhoittavan ja kosteuttavan loppuvoiteen.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Millalle numerosta 050 536 5175  ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Voit myös varata ajan Salon Nyytin onlinevarausjärjestelmästä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

SALON NYYTI

Salon Nyyti sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampissa katutasossa Fredrikinkadulla. Salon Nyytissä tarjotaan 18 vuoden kokemuksella erilaisia kauneudenhoito- ja kampaamopalveluja. Salon Nyytin periaatteena on käyttää vain laadukkaimpia merkkituotteita, kuten Sassoonin, Lanzan, Dermalogican ja Opin tuotteita. Hoitolaan on Kampin metroasemalta vain n. 150 metriä. Löydät Salon Nyytin myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Salon Nyytin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 4.5.2020.

DIILIÄ MYY

Salon Nyyti
Fredrikinkatu 63 A 37 (katutaso)
00100 Helsinki
Puh: 050 536 5175
Y-tunnus: 2443816-2
www.salonnyyti.fi