Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • CoolSculpting Cry Tec 360° -hoito kaksoisleualle 239 € (arvo 589 €)
  – säästä 59 %
 • CoolSculpting Cry Tec 360° -hoito kahdelle valinnaiselle alueelle 389 € (arvo 789 €)
  – säästä 51 %

Jäädyttämällä eroon rasvasta uusimman CoolSculpting Cry Tec 360° -hoidon avulla! Voit valita hoidon joko kaksoisleualle tai 2 valinnaiselle alueelle. Cry 360° on toisen sukupolven kryolipolyysihoito, joka poistaa tehokkaasti, mutta kivuttomasti kehon ei-toivotut rasvakertymät. Hoito kohdistetaan tarkasti ihonalaisiin rasvasoluihin vahingoittamatta ympäröivää kudosta, jolloin käsitellyt rasvasolut kiteytyvät (jäätyvät) ja tuhoutuvat. Tämän jälkeen keho käsittelee rasvan luonnollisesti poistaen kuolleet solut. Teknologisesti edistykselliset, 360 asteen tarkat jäähdytyskäsikappaleet, tarjoavat paremman ja tasaisemman jäähdytyksen kuin perinteiset metallilevylliset kryolipolyysit. Hoito sopii erityisen hyvin henkilöille, jotka eivät ole päässeet eroon ei-toivutusta rasvasta oikeanlaisesta ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta.

Hoito alkaa käsikappaleen kohdistamisella hoitoalueelle, jolloin hoitoalue tarttuu kevyesti käsittelykuppiin. Kun tavoitelämpötila on saavutettu, iho tuntuu hoitoalueen osalta tunnottomalta. Hoitaja hieroo hoidettavaa aluetta 1–2 minuuttia toimenpiteen jälkeen. Useita hoitoja tehneet asiakkaat kokevat ne täysin kivuttomiksi. Tekniikan monipuolisuuden vuoksi hoidon voi tehdä muun muassa käsivarsille, reisille, vatsalle, rinnalle ja kaulalle. Yhden hoitokerran kesto on n. 45–60 minuuttia ja näkyvimmät tulokset ovat havaittavissa 1–3 kuukauden kuluttua hoidosta. Lopputuloksena käsiteltävän alueen rasvakerymät vähenevät jopa 25 %.

Tutustu CoolSculpting Cry Tec 360° -hoitoon lisää Salon Dayluxin verkkosivuilla.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 050 577 5795 tai Salon Dayluxin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

SALON DAYLUX

Salon Dayluxin kauneushoitola sijaitsee Vantaan Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, aivan juna- ja linja-autoaseman läheisyydessä. Kauneushoitolan monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa esteettisethoidot, kasvo- ja vartalohoidot sekä meikkauspalvelut. Salon Dayluxissa sinua palvelee ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Yritys on kansainvälisen kosmetologijärjestö CIDESCO:n jäsen. Löydät Salon Dayluxin myös Facebookista ja Instagramista.

Normaalihinta perustuu Salon Dayluxin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 8.1.2021.

DIILIÄ MYY

Salon Daylux
Asematie 1
01300 Vantaa
Puh: 050 577 5795
Y-tunnus: 2794763-2
www.daylux.fi