Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Timanttimikrohionta ja AHA hedelmähappohoito 49€ (arvo 160€)

Timanttimikrohionta on tehokas keino kasvojen ihon uudistamiseen. Hoidossa ihon pinnalta poistetaan kuolleet ihosolut, jonka johdosta hoidettavat aineet imeytyvät tehokkaasti kosteuttaen ihoa ja tehden siitä kirkkaan. Timanttimikrohionnalla voidaan mm. parantaa ihon epäpuhtauksia, sameutta, pigmenttiläiskiä, silottaa juonteita sekä aknearpia ja pienentää laajentuneita ihohuokosia. Hoidolla voidaan myös vilkastuttaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

AHA hedelmähappohoito on erityisesti aikuiselle iholle soveltuva kasvohoito. Hoidolla voidaan silottaa juonteita ja palauttaa elastisuuden menettäneen ihon elinvoima. Hedelmähappohoidolla voidaan häivyttää tehokkaasti pinnallisia aknearpia, ryppyjä sekä pigmenttiläiskiä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika arkisin klo 10–18 numerosta 040 503 1344 tai 09 145 242 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

SALON STAY BEAUTY

Salon Stay Beauty on Helsingin Länsi-Pasilassa sijaitseva kauneushoitola, joka tarjoaa palveluita sekä naisille että miehille. Palveluvalikoimaan kuuluvat esimerkiksi kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, erilaiset hieronnat, meikkaukset ja karvanpoistot.

Normaalihinta perustuu Salon Stay Beautyn asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 3.5.2018.

DIILIÄ MYY

Salon Stay Beauty (Kampaamo Takkutukan tiloissa)
Pasilanraitio 6
00240 Helsinki
Puh: 040 503 1344 ja 09 145 242
Y-tunnus: 2820831-3
www.staybeauty.fi