Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 60 min yhdistelmähoito selluliitin poistoon valinnaiselle alueelle 49€ (arvo 170€)
  – säästä 71%
 • 3 × 60 min yhdistelmähoito selluliitin poistoon valinnaiselle alueelle 120€ (arvo 510€)
  – säästä 76%

Onko sinulle kerääntynyt selluliittia, josta halua päästä eroon? Sculptured by Kurvila tarjoaa nyt tehokkaan yhdistelmähoidon selluliitin poistoon valinnaiselle alueelle alennettuun hintaan! Koska jokainen vartalo on uniikki ja jokainen tavoite erilainen niin hoito suunnitellaan aina yksilökohtaisesti, juuri sinulle, sellaiseksi yhdistelmähoidoksi joka tuottaa parhaimmat tulokset.

Vankka tieto ja pitkä kokemus varmistavat että hoitokokonaisuus rakennetaan todellisten tarpeiden mukaan oikeilla menetelmillä ja  toteutetaan tuloksellisesti. Jo yhdellä hoitokerralla on mahdollista saada näkyviä tuloksia aikaan, mutta pysyvien muutosten saaminen vaatii usein säännöllisen hoitokokonaisuuden. Myös ruokavalion ja liikuntatottumusten tarkastaminen runsaan veden juonnin lisänä auttaa tavoitteeseen pyrittäessä. Tule tehokkaaseen Kurvilan yhdistelmähoitoon, joka koostuu 3 eri menetelmästä ja koet itse hoidon vaikutukset.


Kuva: Sculptured by Kurvila

Myös upea Rosa-Maria Ryyti (Miss Suomi, 2015) ja Carola Miller, (1. perintöprinsessa Miss Suomi 2015) ovat tyytyväisiä Sculptured by Kurvilan asiakkaita ja suosittelevat heidän lämpimästi palvelujaan. Lue Rosa-Marian kauniit kiitokset Ninalle täältä.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2kk ospalvelun tiedottohetkestä ja voimassa ma–pe sopimuksen mukaan
 • Vain Sculptured by Kurvilan uusille asiakkaille
 • Vain naisille
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 09 541 7270 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

SCULPTURED BY KURVILA

Sculptured by Kurvila -hoitola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoossa Kauppakeskus Galleriassa. Hoitolassa pääset tehokkaasti eroon selluliitista ja ylimääräisistä senteistä huippuammattilaisen avulla. Käytössä on lukuisat hoitomuodot ja yhdistelmät laajan laitevalikoiman tarjoamana. Hoitola Kurvilan on perustanut Nina Lätti jo vuonna 1991, ollen alansa ensimmäinen yritys Suomessa, joka erikoistui laitehoitoihin, selluliitin ja rasvan poistamiseen, ihon kiinteyttämiseen sekä vartalon muokkaamiseen. Kurvilan laitteisto edustaa uusinta teknologiaa, ja niiden kehittämisestä vastaavat Euroopan johtavat tutkijat, erikoislääkärit ja insinöörit. Niiden tehot ja turvallisuus vastaavat vaativinta luokkaa ja valikoima kattaa kaikki fysiologisesti tarvittavat vaikutusmekanismit. Tutustu hoitola Kurvilan työnäytteisiin lisää heidän Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Sculptured by Kurvila
Kauppakeskus Galleria, 2 kerros
Konstaapelinkatu 4
02600 Espoo
Puh: 09 541 7270
Y-tunnus: 0906636-4
www.kurvila.fi