Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Valinnainen kuuma tai kylmä juoma ja makea tai suolainen leivonnainen 5,90€ (arvo 11,90€)
  – säästä 50%
 • Valinnaiset kuumat tai kylmät juomat ja makeat tai suolaiset leivonnaiset kahdelle 11,50€ (arvo 23,80€)
  – säästä 52%

Second Cup on Mall of Triplaan avattu upouusi ja kodikas kahvila! Kahvilan valikoimaan kuuluvat kaikenlaiset suussasulavat makeat ja suolaiset leivonnaiset sekä toinen toistaan herkullisemmat kuumat ja kylmät juomat. Saat nyt valinnaiset 2,5 desilitran kuumat tai kylmät juomat ja makeat tai suolaiset leivonnaiset yhdelle tai kahdelle hengelle puoleen hintaan. Leivonnaisvalikoimasta löytyy esim. täytettyjä croisantteja, muffineita ja kakkupaloja ja laaja juomavalikoima koostuu ihanimmista erikoiskahveista, Premium Rainforest -tuotteista ja limonaadeista. Tervetuloa herkuttelemaan yksin tai yhdessä!

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 29.2.2020 asti
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kahvilassa

SECOND CUP

Second Cup on Mall of Triplaan avattu kahvila, joka tarjoilee kaikenlaisia kahvilaherkkuja. Second Cupin tuotteet valmistetaan paikan päällä kahvilassa vain kaikkein laadukkaimmista raaka-aineista. Kahvilan asiakkaita hemmotellaan laajalla valikoimalla kuumia ja kylmiä juomia sekä makeita ja suolaisia leivonnaisia, jotka vievät kielen varmasti mennessään! Käy tutustumassa Second Cupiin tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa.

Aukioloajat:
Ma-la klo 9–21
Su 11–19

DIILIÄ MYY

Second Cup
Mall of Tripla
Fredikanterassi 1
00520 Helsinki
Y-tunnus: 2979133-6
www.mysecondcup.com