TARJOUS

  • 60 min aromaattinen thaihieronta 49 € (arvo 89 €)

Miksi haaveilla kaukomatkasta, kun Thaimaan lämmön ja vieraanvaraisuuden voi kokea Helsingin keskustassa! Kampissa sijaitseva Siam Wellness tarjoaa nyt Offerillan asiakkaille rentouttavan ja aisteja hivelevän tunnin kestoisen aromaattisen thaihieronnan.

Täydellisen rentouttavassa aromaattisessa kokovartalohieronnassa ammattitaitoinen hierontaterapeutti käyttää erilaisia hierontatekniikoita käyttäen esimerkiksi hengityksen voimaa. Aromaattinen hieronta on kokonaisvaltainen hoito, joka hoitaa kehoa sekä henkisesti että fyysisesti. Jasminöljy on keskeisessä roolissa thaihieronnassa ja se auttaa kehon luonnollista paranemista. Useiden asiakkaiden mielestä aromaattinen thaihieronta on erittäin rentouttavaa ja tulee siksi uudestaan.

Huomioithan, että thaihieronta on terapeuttinen hierontamuoto, jonka pääasiallinen tarkoitus on rauhoittaa niin kehoa kuin mieltä. Ennen hoitoa on suositeltavaa olla syömättä vähintään 30 minuuttia. Älä juo alkoholia ennen hierontaa. Hierontaa ei voida suorittaa, mikäli olet käynyt kuntosalilla viimeisen kahden päivän aikana tai mikäli olet loukkaantunut urheilusuorituksen aikana viimeisen neljän päivän aikana. Hierontaa ei voida suorittaa raskaana oleville naisille. Hierontaa ei voida suorittaa, mikäli asiakkaan ihossa on avoimia haavoja, asiakas on kipeä tai allerginen hierontaöljylle. Myös kuukautiset ja reuma ovat hieronnan esteitä.

Kuva: Siam Wellness

EHDOT

  • Ajanvaraus vain onlinevarausjärjestelmän kautta, muuten palvelusta veloitetaan normaalihinnan mukainen maksu
  • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä ja käytettävissä klo 10–17 välisenä aikana
  • Ajanvaraus vähintään kaksi päivää ennen haluttua ajankohtaa ajanvarauslinkin kautta
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Yksi lahjakortti / asiakas

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika hierontaan yrityksen onlinevarausjärjestelmästä. Kun olet suorittanut ajanvarauksesi, lisää kommentti-kohtaan Offerilla-lahjakorttisi koodi

SIAM WELLNESS HELSINKI

Siam Wellness tarjoaa rentouttavaa thai-hierontaa Kampin kupeessa Lönnrotinkadulla. Yrityksen ammattitaitoiset hierontaterapeutit räätälöivät hierontapalvelut aina yksilöllisesti, tavoitteena hyvinvoiva, virkistynyt ja rentoutunut asiakas. Lisäksi Siam Wellness tarjoaa yrityksille thai-hierontapalveluita Helsingin alueella. Miksi et hemmottelisi itseäsi jo tänään! Tutustu myös muihin hierontoihin Siam Wellnesin kotisivuilta. Tutustu myös Siam Wellnessiin Instagramissa ja Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Siam Wellness Helsinki
Lönnrotinkatu 16
00120 Helsinki
Puh: 050 5435 819
Y-tunnus: 2234197-3
www.siamwellness.fi