Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • 60 min thaimaalainen öljyhieronta 49 € (arvo 89 €)

Miksi haaveilla kaukomatkasta, kun Thaimaan lämmön ja vieraanvaraisuuden voi kokea Helsingin keskustassa! Kampissa sijaitseva Siam Wellness tarjoaa nyt Offerillan asiakkaille rentouttavan ja aisteja hivelevän tunnin kestoisen thaimaalaisen öljyhieronnan.

Täydellisen rentouttavassa kokovartalohieronnassa ammattitaitoinen hierontaterapeutti hyödyntää lämmitettyä hierontaöljyä ja thaimaalaisia yrttivoiteita kivun, stressin ja kehon jännitystilojen hoidossa. Hieronta aloitetaan aina kehon kuorinnalla, jotta öljy imeytyisi ihoon mahdollisimman hyvin. Kuorintavoide pestään pois ja puhtaalle iholle levitetään hierontaöljy. Tämän jälkeen vartalo kääritään. Kun öljy on vaikuttanut kääreen alla, aloittaa hierontaterapeutti hieronnan. Ihanan tuoksuinen ja todella ravitseva hierontaöljy hellii ihoa hoidon aikana, tehden ihosta pehmeän, kosteutetun ja elinvoimaisen. Vaikka hierontaliikkeet vaihtelevat kevyistä voimakkaisiin, tunnustelee hierontaterapeutti kehon viestejä ja ottaa huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet. Thaimaalainen öljyhieronta sisältää myös perusteellisen jalkahieronnan.

Huomioithan, että thaimaalainen öljyhieronta on terapeuttinen hierontamuoto, jonka pääasiallinen tarkoitus on rauhoittaa niin kehoa kuin mieltä. Ennen hoitoa on suositeltavaa olla syömättä vähintään 30 minuuttia. Älä juo alkoholia ennen hierontaa. Hierontaa ei voida suorittaa, mikäli olet käynyt kuntosalilla viimeisen kahden päivän aikana tai mikäli olet loukkaantunut urheilusuorituksen aikana viimeisen neljän päivän aikana. Hierontaa ei voida suorittaa raskaana oleville naisille. Hierontaa ei voida suorittaa, mikäli asiakkaan ihossa on avoimia haavoja, asiakas on kipeä tai allerginen hierontaöljylle.

Säännöllisesti thaihieronnassa käymisen hyödyt:

– Virkistää kehoa ja tuo energiaa
– Lievittää kivuliaita kuukautisia
– Vähentää epäpuhtauksia ihossa
– Lievittää stressiä ja masennusta
– Lievittää päänsärkyä ja unettomuutta
– Auttaa niveltulehduksiin
– Parantaa keskittymiskykyä
– Vahvistaa immuunijärjestelmää
– Tehostaa puna- ja valkosolujen toimintaa
– Vilkastuttaa verenkiertoa
– Lievittää allergianoireita
– Taistelee tauteja vastaan
– Hallitsee verenpainetta
– Vahvistaa hermoston toimintaa
– Lievittää lihasjumeja- ja kipuja
– Lievittää selkäkivun oireita
– Vähentää selluliittia
– Lievittää ruoansulatuskanavan oireita
– Lisää rentoutumisen tunnetta

Katso myös tarjous Siam Wellnesin aromaattiseen thaihierontaan tästä.


Kuvat: Siam Wellness

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus vähintään kaksi päivää ennen haluttua ajankohtaa
  • Mikäli haluat tulla samaan aikaan thaihierontaan ystäväsi kanssa, onnistuu se ma-to
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • 1 lahjakortti per asiakas

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika hierontaan Siam Wellnessin onlinevarausjärjestelmästä. Kun olet suorittanut ajanvarauksesi, lisää kommentti-kohtaan Offerilla-lahjakorttisi koodi

SIAM WELLNESS

Siam Wellness tarjoaa rentouttavaa thai-hierontaa Kampin kupeessa Lönnrotinkadulla. Yrityksen ammattitaitoiset hierontaterapeutit räätälöivät hierontapalvelut aina yksilöllisesti, tavoitteena hyvinvoiva, virkistynyt ja rentoutunut asiakas. Lisäksi Siam Wellness tarjoaa yrityksille thai-hierontapalveluita Helsingin alueella. Miksi et hemmottelisi itseäsi jo tänään! Tutustu myös muihin hierontoihin Siam Wellnesin kotisivuilta. Tutustu myös Siam Wellnessiin Instagramissa ja Facebookissa.

Normaalihinta perustuu Siam Wellnessin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 20.4.2021.

DIILIÄ MYY

Siam Wellness
Lönnrotinkatu 16 LH 10
00120 Helsinki
Puh: 050 5435 819
Y-tunnus: 2234197-3
www.siamwellness.fi